Ekipa “Vila Bili”, predvođena igračima HMNK-a Vrgorac, osvajač je ovogodišnjeg izdanja božićnog malonogometnog turnira u Makarskoj pobjedivši “Gradsku kavanu Romana” 1:0.  Najboljim igračem turnira proglašen je Dragan Stanković, najbolji strijelac je Luka Suton dok je najbolji vratar onaj iz pobjedničke ekipe, Haris Skuhan.

U sinoćenjem uzbudljivom finalu odigranom pred više od 600 gledatelja u Makarskoj dvorani pobjednika je odlučio pogodak Vojka Pervana sredinom drugog poluvremena. Udarac iz kuta, šut Pervana i odbijanac unutar 6. metara bili su dovoljni da prevare vratara “Gradske kavane Romana” Jakšu Hercega i donesu trofej pobjednika i glavnu nagradu, 30 tisuća kuna, igračima “Vile Bili”.
Brojna publika uživala je u odličnoj igri malonogometnih majstora i s jedne i s druge strane, inicijativu je od prve minute imala momčad “Gradske kavane Romana” predvođena igračima aktualnog prvaka Hrvatske, Novo Vrijeme Apfela, međutim brojni udarci Zora, Jelavića, Vukovića i drugih odlazili su ili pored gola ili u raspoloženog vratara “Vile Bili” Harisa Skuhana.

Dodajmo i to kako je treće mjesto pobjedom nad ekipom “Pivo u Boci” osvojila ekipa “CB Ankora – Jako sport” nakon boljeg izvođenja udaraca za šest metara a nakon što je utakmica u regularnom dijelu završila 3:3 (ukupno 4:5).
U finalu Mini-Makarane slavili su pak dječaci HRNK Zmaja iz Makarske pobjedivši vršnjake iz NK Jadrana iz Tučepi rezultatom 2:0.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.