Na turniru “Podastinje 2020” kod Kiseljaka završena je grupna faza takmičenja, a posljednje večeri, pomenute faze nadmetanja, odigrane su tri utakmice koje su kompletirale listu učesnika osmine finala.

Ekipe “AO Šiljo/GWH Partnerinstalationen”, “Bijela tehnika” i “Esports” ostvarile su ubjedljive pobjede koje su im obezbijedile prolazak u narednu rundu takmičenja sa prvog mjesta iz grupa.

Igrači “AO Šiljo/GWH Partnerinstalationen” savladali su rezultatom 4:1 “BH Play” dok je “Bijela tehnika” bila bolja od Caffe Kula sa 7:1.
Drugu pobjedu u grupi i maksimalnih šest bodova osigurala je ekipa “Esports” koja je sa ubjedljivih 8:1 pobijedila sastav “Lazo city”.

Prve utakmice osmine finala na programu su večeras, a eliminacionu fazu otvaraju, od 20 časova i 30 minuta, “Ceste company” i “Dvorac Bejići”. “Ceste company” su u pohodu na svoju treću uzastopnu titulu u Podastinju ali večeras će za rivala imati trofejnu ekipu iz Usore. Iz “Dvorca Bejići” najavilu su dolazak reprezentativca BiH Maria Aladžića i Jovana Lazarevića, člana belgijskog Halle Goika, u svoj roster.

Drugi meč odigraće od 21 čas i 30 minuta “Samirče Visoko” i “DDI Busoavača”, a nastup nekoliko provjerenih asova bh. futsala obećava još jednu uzbudljivu utakmicu u Podastinju.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.