Šesti zimski futsal turnir u Ćupriji ulazi u samu završnicu.

U ponedeljak 24. decembra odigrani su prvi četvrtfinalni mečevi u seniorskoj konkurenciji, kao i susret za treće mesto 2002/03. godišta, a postignuti su sledeći rezultati:

2002/03. meč za treće mesto Doktori – Tim ekstra 5:4

seniori četvrtfinale Menjačnica Keš – ‘N.N.’ 8:0

seniori četvrtfinale Vip Samer klub – Dizajn Studio 2:4

Puno borbe i velika neizvesnost viđena je u borbi za bronzu godišta 2002/03. , a do trećeg mesta stigli su Doktori koji su za jedan gol bili bolji od vršnjaka iz ekipe Tim ekstra. Centralni meč dana bio je susret Menjačnice Keš i ekipe ‘N.N.’. Branilac trofeja napao je najmlađu i najperspektivniju ekipu turnira, ‘N.N.’ za koju su nastupali igrači drugog tima kragujevačkog Ekonomca. Hrabro su Stojčevski, Milosavljević, Marinković, Vasić i ostali izašli na megdan iskusnijem protivniku, želeli su da se nadigravaju, ali im se to obilo o glavu. Motivisani igrači Menjačnice Keš odlično su otvorili utakmicu ranim golom Stojkovića, a gas nisu spuštali do kraja meča koji je završen 8:0! Najlepši detalj na utakmici bio je pogodak Vukadinovića posle solo prodora, a rezultat je ipak previsok jer su i dečaci iz ekipe ‘N.N.’ imali nekoliko fenomenalnih prilika za pogodak, ali su one ostale neiskorišćene. Detalje sa ovog meča možete videti na početku teksta, a drugo četvrtfinale donelo je više uzbuđenja i na kraju trijumf Dizajn Studija rezultatom 4:2! Odlično igra ova ekipa tokom čitavog turnira i već je iz daljeg toka takmičenja izbacila favorizovani Roto print, a sada je još jedna nagrada za dobre igre stigla u vidu plasmana u polufinale.

U utorak 25. decembra na programu su sledeće utakmice:

18:00

2004/05 finale La grom – Magnum

19:00

2002/03 finale Sjaj Kočinac – Pekara Despasito

20:00

seniori četvrtfinale Sind – Kafe Tajm aut

21:00

seniori četvrtfinale Fontana studio Rosulja – Solidarnost

Očekuju nas, dakle, prve finalne utakmice i to kod onih najmlađih, a zatim i centralni duel večeri u kom će moćni Sind pokušati da stigne do pobede protiv odlične ekipe Kafe Tajm aut. Ništa manje zanimljivo neće biti ni u duelu između Fontana studija Rosulja i Solidarnosti, tako da će svi koji dođu u halu SC ‘Ada’ sasvim sigurno uživati u atomskom futsalu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.