Jedan od najkvalitetnijih futsal turnira u regionu stigao je u samu završnicu!

Još samo jedan dan publika u hali ‘Ada’ imaće prilike da uživa u čarolijama najvećih umetnika magične igre na petoparcu iz Srbije, ali i ostalih zemalja okruženja, kao i iz Brazila i Ukrajine jer boje Sinda, kao što verovatno znate, brane igrači Ekonomca Tales, Igor i Sorokin! Polufinalni dueli obilovali su uzbuđenjima, a favoriti su, teže nego što su mnogi očekivali, ipak stigli do finala! Pre polufinalnih utakmica seniorskog turnira veterani su odigrali meč za bronzu, a evo i svih rezultata postignutih u sredu 26. decembra:

veterani meč za treće mesto Indeks turs – Derbi 3:4

seniori polufinale Sind – Dizajn Studio 3:0

seniori polufinale Menjačnica Keš – Fontana Studio Rosulja 1:0

U meču za treće mesto Derbi je stigao do trijumfa protiv veoma kvalitetne kragujevačke ekipe Indeks turs koja u kategoriji veterana dominira na turnirima širom Srbije. Kragujevčani očigledno nisu uspeli da se oporave posle tesnog poraza u polufinalu, pa su na kraju ostali i bez bronze. Sind je u prvom polufinalnom meču pokazao kako se igra na rezultat i u potpunosti je kontrolisao dešavanja na terenu, što je ekipi iz Šapca donelo plasman u finale, dok je Menjačnica Keš u jako uzbudljivoj utakmici savladala ekipu Fontana Studio Rosulja i zakazala spektakl u završnom duelu i borbi za trofej u Ćupriji! Finalni dan na programu je u četvrtak 27. decembra, a raspored je sledeći:

19:00 veterani finale Agro Vesna – Apoteka Pinus

20:00 seniori meč za treće mesto Dizajn Studio – Fontana Studio Rosulja

21:00 seniori finale Sind – Menjačnica Keš

Sigurni smo da publiku u hali ‘Ada’ očekuje spektakularna završnica, a Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti i finalni dan turnira u Ćupriji!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.