Šesto izdanje zimskog turnira u Ćupriji stiglo je do same završnice!

Najmlađi su odigrali finalne mečeve, a u konkurenciji seniora poznato je koje četiri ekipe će se boriti za trofej i vredne nagrade! U utorak 25. decembra odigrane su četiri utakmice i postignuti su sledeći rezultati:

2004/05 finale La grom – Magnum 4:4 posle penala 8:7

2002/03 finale Sjaj Kočinac – Pekara Despasito 7:3

seniori četvrtfinale Sind – Kafe Tajm aut 7:1

seniori četvrtfinale Fontana Studio Rosulja – Solidarnost 2:2 posle penala 5:3

Puno uzbuđenja viđeno je u finalnom meču 2004/05 godišta! Osam pogodaka i remi posle regularnog toka utakmice doneli su penale, a spretnija pri izvođenju kaznenih udaraca bila je ekipa La grom koja je osvojila trofej u ovoj kategoriji. Manje neizvesnosti bilo je na završnom meču dečaka rođenih 2002/03. Sjaj Kočinac zasijao je u finalu i sa 7:3 savladao odličnu ekipu Pekara Despasito. Centralni meč dana bio je duel Sinda i Kafe Tajm auta! Šapčani su, lakše nego što se to očekivalo, izašli na kraj sa ekipom iz Blaca i zasluženo su se plasirali u polufinale. Za kraj dana – spektakl! Fontana Studio Rosulja i Solidarnost odigrali su utakmicu u kojoj nije bilo pobednika posle regularnih 40 minuta, pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca! Više sreće i znanja na penal lutriji imala je ekipa Fontana Studio Rosulja i tako je izborila plasman među četiri najbolja tima na turniru. 26. decembra u hali ‘Ada’ u Ćupriji odigraće se tri utakmice, ali to neće biti jedina dešavanja ovog dana! Veterani će se boriti za treće mesto, a posle utakmice veterana održaće se dodela nagrada najboljima u kategorijama 2004/05 odnosno 2002/03! Odmah zatim na teren će seniori, a raspored je sledeći:

19:00

veterani utakmica za treće mesto Indeks turs – Derbi

  • DODELA NAGRADA NAJBOLJIMA U KATEGORIJAMA 2004/05 i 2002/03

20:00

seniori polufinale Sind – Dizajn studio

21:00

seniori polufinale Menjačnica Keš – Fontana Studio Rosulja

Prava uzbuđenja u sportskom centru ‘Ada’ su pred nama, a Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok turnira u Ćupriji!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.