Zimski turnir u Kladovu stigao je do same završnice!

Odigrani su polufinalni mečevi u seniorskoj konkurenciji, a plasman u veliko finale obezbedili su Konal Grup i Konal Enerdži! Na parket hale SC ‘Jezero’ prve su izašle ekipe Konal Grup i Akva Star, a većih uzbuđenja nije bilo. Igrači koji nastupaju za Konal Grup opravdali su ulogu favorita i dominirali su tokom većeg dela utakmice što je rezultiralo ubedljivom pobedom. Na kraju, 3:0 i plasman u finale za jedan od timova koji je u dosadašnjem toku turnira pokazao najviše.

Drugi meč doneo je velika uzbuđenja i bio je pravi spektakl! Konal Enerdži i AXT odigrali su utakmicu za pamćenje, a malo više sreće i znanja imali su igrači ekipe Konal Enerdži koji su pobedom opravdali ulogu blagog favorita i stigli do prilike da se bore za titulu. Poveo je AXT, osvajač letnjeg turnira u Kladovu, ali je u finišu prvog dela igre Konal Enerdži stigao do izjednačenja. Taj gol dao je krila ovoj ekipi koja je do kraja susreta uspela da postigne dva pogotka, a primi samo jedan i zasluženo se plasira u finale! Utisak je da je Konal Enerdži bio bolji za taj jedan gol, mada ne bi bilo nezasluženo ni da se ova utakmica završila drugačije.

Evo i svih rezultata postignutih u petak 28. decembra:

3-4 razred Brodoremont2 – Brodoremont 1 2:0
3-4 razred Komi Prom – FK Đerdap 2:2
Omladinci Istar – Maksimal 2:6

POLUFINALNI MEČEVI U KONKURENCIJI SENIORA:
18:00 Konal Grup – Akva Star 3:0
19:00 Konal Enerdži – AXT 3:2

Poslednjeg takmičarskog dana raspored je sledeći:

16:30

5-6 raz.za 3 mesto Auro – Brodoremont

17:00

5-6 raz. Finale OFK Boban – Bafer

17:30

7-8 raz. za 3 mesto Blekburn – Orlići

18:15

7-8 raz. Finale Elit – Dobrila

  • DODELA NAGRADA MLAĐIM KATEGORIJAMA

19:00

seniori meč za treće mesto AXT – Akva Star

20:00

seniori finale Konal Grup – Konal Enerdži

  • DODELA NAGRADA SENIORIMA

Sećanja radi, pobedniku turnira u Kladovu pripašće nagrada od 350.000 dinara, poraženi u finalu biće bogatiji za 100.000 dinara, dok će osvajač trećeg mesta kući poneti 50.000 dinara. Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok ovog turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.