Trećeg dana zimskog turnira u Ćupriji postignuti su sledeći rezultati:

04/05 Varioci 2MD Gradnja – Dizajneri 1:4

02/03 Doktori – Ministri 15:2

veterani Delije – Indeks turs 0:9

seniori FAM – Agro Vesna 3:3 (posle penala 6:5)

seniori Koton print – VIP Samer klub 2:16

Dakle, trećeg dana turnira na teren su prvo izašli najmlađi. Dizajneri nisu imali problema u svom godištu, dok su Doktori u starijoj generaciji našli lek za Ministre i ubedljivo su slavili rezultatom 15:2. Jedna od najboljih veteranskih ekipa u regionu, Indeks turs, bila je ubedljiva protiv Delija, a posle najstarijih, na teren hale ‘Ada’ izašle su dve, do sada možda i najbolje ekipe na turniru u konkurenciji seniora. FAM je odlično otvorio utakmicu, poveo je preko najboljeg strelca prošlogodišnjeg izdanja turnira Nikole Arsića, a već do petog minuta bilo je 3:0 za Fakultet za menadžment. Strelci su bili Radojičić i ponovo Arsić. Tada Agro Vesna, za koju nastupaju provereni futsal igrači prvoligaškog i drugoligaškog karavana pojačani maestralnim Subotićem, stiže do igre, a prednost FAM-a smanjio je Ratković koji je posle sjajnog solo prodora savladao raspoloženog Sokića. Do odlaska na odmor Subotić postiže dva gola i poravnava rezultat, a posebno atraktivan bio je pogodak za izjednačenje kada je jedan od najboljih aktera ovog meča hirurški preciznim lob udarcem prebacio golmana FAM-a. Drugi deo meča doneo je puno uzbuđenja, ali su se golmani Sokić i Radmanović sjajnim odbranama pobrinuli da mreže miruju, pa se pristupilo izvođenju penala. Za FAM su precizni bili Aleksić, Radojičić i Arsić, dok su kod Agro Vesne put do mreže našli Subotić i Inajetović, a odlučujući penal Marka Markovića zaustavio je Sokić.

Ekipa Agro Vesna (fotografija ekipe FAM nalazi se na početku teksta)

U drugom meču dana uzbuđenja nije bilo. VIP Samer klub je demonstrirao silu protiv Koton printa i sa 16:2 savladao je nemoćnog rivala. Bila je ovo sjajna partija momaka u crvenoj opremi koji su potvrdili da će biti jedni od kandidata za samu završnicu.

VIP Samer klub

Koton print

Turnir u Ćupriji nastaviće se u utorak 11. decembra, a raspored je sledeći:

17:00
04/05 MILENKOVIĆ – LA GROM
18:00
02/03 TIM EKSTRA – DOKTORI
19:00
veterani DERBI – AGRO VESNA
20:00
seniori SOLIDARNOST – SIND
21:00
seniori FONTANA STUDIO ROSULJA – ZORAN RAJZEN

Na teren će, dakle, igrači Sind-a, ekipe iz Šapca za koju bi prema najavama trebalo da nastupe i Brazilci Igor i Tales, futsaleri Ekonomca. Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok turnira u Ćupriji. Na početku teksta možete pogledati poslednja tri penala sa utakmice između FAM-a i Agro Vesne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.