Futsaleri mostarskog Starog Grada savladali su danas u zaostalom meču 2. kola Premijer lige BiH u futsalu Zrinjski u gostima sa 5:1.

Ovaj duel u dvorani na Bijelom brijegu je odložen zbog nastupa FC Mostar SG u Evropi, pa je igran danas, a nije ponudio mnogo toga novog, FC Mostar SG je upisao sigurnu pobjedu od 5:1.

Iako, Zrinjski je jako dobro ušao u meč. Igrala se 5. minuta kada Romano Vlaho pogađa za 1:0. Umalo je Zrinjski i uduplao vodstvo poslije lijepe akcije u 11. minutu, Darko Raguž je krenuo da zaobilazi Galića i pada u kaznenom prostoru, a kada su svi očekivali penal za domaće, Goran Ilić i Željko Dragojević samo odmahuju i pokazuju žuti karton Ragužu za simuliranje. Uslijedili su veliki protesti domaćih, a onda brzo i primljen gol.

Igrala se 13. minuta kada je Bilal Jelić pogodio za 1:1, a do poluvremena Marijo Aladžić i Josip Bošković postižu još dva pogotka za lagan preokret na 1:3. U drugom poluvremenu u strijelce se upisuju još jednom Bilal Jelić i Ivan Ivanković za konačnih 1:5.

HFC ZRINJSKI – FC MOSTAR SG 1:5 (1:3)
Dvorana ”Bijeli brijeg”
Gledalaca: 150
Sudije: Goran Ilić (Doboj) i Željko Dragojević (Banja Luka)
Strijelci: 1:0 Vlaho 5, 1:1 Jelić 13, 1:2 Aladžić 19, 1:3 Bošković 20, 1:4 Jelić 28, 1:5 Ivanković 32
Žuti kartoni: D. Raguž, M. Raguž (Zrinjski)

Zrinjski: Čolak, Kalfić, M. Raguž, Vlaho, D. Raguž, Bevanda, Prusina, Grozdanić, Sušac, Ml. Raguž, Grubišić, Zećo

Mostar SG: Galić, Ivanković, Aladžić, Bošković, Lazarević, Memić, Agović, De Souza, Radmilović, Jelić, Vesić, Gosto

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.