Futsal reprezentativac Bosne i Hercegovine Davor Arnautović predstvaljen je danas kao najveće pojačanje šampiona Prve lige Republike Srpske i novog člana Premijer lige BiH Radnika iz Bijeljine.

Arnautović u redove bijeljinaca stiže iz tuzlanskog Salinesa u čijem dresu je za prethodne tri sezone stekao status standardnog člana futsal reprezentacije BiH, postao prvak države i igrao Ligu prvaka. On je na predstavljanju istakao da je srećan što se vraća u Bijeljinu i klub u čiji rad je uključen od njegovog osnivanja.

“Moja dugogodišnja želja da zaigram u klubu iz svog grada u najboljem rangu bh. futsala mi se ostvarila. Od prvog trenutka sam uz Radnik i upućen sam u sva dešavanja oko kluba i ekipe. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za predstojeću sezonu i podići organizaciju na još veći nivo. Neko sam ko odlično poznaje futsal ligu BiH i naša želja je da budemo među prve četiri ekipe na tabeli i igramo plej-of, za šta mislim da imamo kvalitet. Ovom prilikom želio bih se zahvaliti i ljudima u Salinesu na tri lijepe godine provedene u Tuzli” izjavio je Arnautović.

Na današnjoj konferenciji za mediji javnosti je predstavljen novi stručni štab KMF “Radnik”. Za trenera tima iz Bijeljine u sezoni pred nama postavljen je Miloš Tanasković, njegov pomoćnik biće Perica Trifković, a kondicioni trener Predrag Zarić.

U narednim danima biće predstavljena i nova pojačanja, a početak priprema zakazan je za 25. avgust.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.