“DM Montaze” Brod i “Ujedinjena Srpska” prvi polufinalisti turnira “Čelinac 2022”

Nakon odigranih 6 utamica sinocnog rasporeda dobili smo prve polufinaliste turnira, a to su ekipa “DM Montaže” Brod za koji nastupaju igrači KMF Broda, pojacani golmanom Futsal cluba Borac Ognjenom Blagojevićem i ekipa Ujedinjena Srpaka za koju nastupaju igrači KMF Čelinca.

 

U prvoj utakmici osmine finala viđeno je dosta neizvjesnosti gdje je ekipa “Đedove rakije” imala prednost od 2-0, al nisu uspijeli sacuvati do kraja.
U drugoj utakmici ekipa SNSD oslabljena ne igranjem najboljeg futsal igraca BIH Srđana Ivankovića uspijela je da se plasira u četvrtfinale nakon boljeg izvođenja penala, savladavsi ekipu fitnes studija mr. HAPPINESS.
U trecoj utakmici SU Drinic pojacani reprezentativcom Bosne i Hercegovine Dinom Bundevicom i dvojicom igraca MNK Kaskade Gracanice, Avdom Huskanovicem i Samirom Isanovicem savladali su ekipu AS Mont Ljubljana za koje nastupaju igraci KMF Ljubica 6-3.
Ekipa “DM Montaze” Brod u osminifinala savladala je ekipu Caffe Šajin 7 – 4.

U prvoj cetvrtfinalnoj utakmici ekipa Ujedinjene Srpske savladala je oslabljenu ekipu SNSD 6-2.


Druga utakmica cetvrtfinala donijela nam je najviše drame, ekipa”DM Monaze”Brod savladala je favorizovanu ekipu SU Drinica nakon boljeg izvođena penala i plasirala se u polufinale.

Večeras u na programu 4 utakmice osmine finala i 2 utakmice četvrtfinala, a prva utakmica je zakazana u 18h.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.