ELIMINACIONA FAZA NA TURNIRU U MALOM FUDBALU “ČELINAC 2022”

Turnir u malom fudbalu”Čelinac 2022″ ulazi u svoju završnicu, nakon rekodnog broja prijavljenih ekipa, 45 seniorski i 12 veteranskih ekipa, nakon 7 dana igranja grupna faza je završena. Ostalo je 16 najboljih seniorskih ekipa i 4 veteranske ekipe.

Turnir se nastavlja u ponedeljak 03.01.2022 godine gdje su na programu utakmice osmine finala i cetvrfinala.Utorak 04.01.2022 godine je na rasporedu osmina finala i cetvrtfinala drugog dijela kostura.
U srijedu nas ocekuje finalno veče turnira sa polufinalnim i finalnim utakmicama u kategoriji seniora i veterana i finalne utakmice kadeta i pionira. Na programu je i utakmica nasih najmlađi drugara Kanarinaca. U finalnoj veceri turnira obezbijeđene su nagrada za publiku..
Za gledaoce koji ne mogu biti sa nama obezbijedili smo live prenos putem portala Micro mreža.

Prva na programu utakmica u osmini finala je između ekipa “Ujedinjena srpska” za koje nastupaju igrači KMF Čelinca, predvođeni Srđanom Modićem(najboljim golmanom turnira Borik 2021), Draškom Lolićem, Milošem Ilićem, Đorđem Zarićem i ekipe “Đedova rakija” za koje nastupaju igraci velikog fudbal Milojević, Eskic, ujedno je to jedna od derbi utakmica osmine finala turnira.
U drugoj utakmici sastaju se ekipa “Ftines studia mr.HAPPINESS” predvođena Radom Dzombicem( igrača FK Sloge Doboj) i ekipe SNSD Čelinac za koju nastupa najbolji futsal igrač Bosne i Hercegovine i dijete KMF Čelinca Srđan Ivanković sa svojim drugovima.
Treća utakmica na rasporedu u ponedeljak je između ekipe AS MONT Ljubljana i ekipe SU Drinić. Za ekipu AS MONT nastupaju igrači KMF Ljubić Prnjavor pojačani za Dejanom Živkovićem (igračem FK Zvijezda 09), dok za SU Drinić, prošlogodišnjeg pobjednika turnira nastupaju igrači KMF Policajca pojacani trojicom igrača MNK Kaskade iz Gračanice.
Poslednji par osmine finala u ponedeljak je između ekipe Caffe bar Šajin za koji nastupaju momci iz Šnjegotine i ekipe DM Montaža iz Bosanskog Broda pojačanim Bojanom Đorđićem igračem koji je nastupao za Slovan Liberec, Slobodu Tuzlu a sada nastupa u prvoj ligi Češke.

U utorak je na rasporedu utakmica između ekipe Samodrije za koje nastupaju igrači KMF Sokratesa i ekipe Građevinski radovi Knežević za koje nastupaju igrači KMF Čelinca i FK Čelinca.
Druga na rasporedu je utakmica između Caffe Kalipsa za koju nastupa finalisti turnira Boriki 2021 i osvajači turnira Derventa 2021, Igor Mirković, Vladimir Dzombić, Đorđe Kaurina i Miloša Radujkovića i jedni su od glavnih favorita na turniru i odmjerice snage sa Auto servis Bjelošević.
U trećoj utakmici nastupaju mladi momci iz Teslica (Crnović garden) protiv ekipe Caffe Fama EST za koje nastupaju igrači FK Laktaša (Amidzić, Arežina, Babić).
I u poslednjoj utakmici osmine finala sastaju se ekipe Dvorac Bejić za koju su do sad nastupali juniori ekipe KMF Doboj, vjerovatno pojačani uz par standardnih prvotimaca KMF Doboj protiv ekipe koja je prosla kao najbolja drugoplasirana…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.