Prva futsal liga Republike Srpske nastavljena je odigravanjem utakmica 12. kola u kome su domaćini zabilježili tri pobjede, jedan meč pripao je gostima i jedan susret završen je bez pobjednika.

Lider prvenstva KMF “Radnik Siti” osvojio je nova tri boda na gostovanju u Ugljeviku kod istoimene ekipe. Bijeljinci su seriju pobjeda nastavili u komšijskom derbiju, a konačan ishod meča glasio je 7:4. Ovim trijumfom Radnik je zabilježio 27 bod na tabeli, a prvi pratilac im je sastav Leotara sa 22 osvojena boda.

Tim iz Trebinja dočekao je Željeznicu i sa sigurnih 3:1 porazio ekipu iz Trnova. U narednom kolu Leotar putuje na Sokolac gdje će ih dočekati FC “Glasinac” koji četiri utakmice za redom nije osvajao bodove. Proteklog vikenda savladao ih je FK “Borac” rezultatom 6:3.

Još jedan komšijski derbi igran je u sklopu 12. kola, a u njemu su se sastali Beli Anđeo i Brčko Zdravlje. Do ubjedljive pobjede od 6:1 stigla je ekipa Belog Anđela.

Jedini neriješen ishod i podjela bodova viđena je u Gradišci gdje su se sastali KMF “Boračka” i KMF “Jahorina” sa Pala. Konačan ishod meča bio je 4:4.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.