U prvom kolu Prve lige Republike Srpske futsaleri Radnika savladali su u Bijeljini sastav Jahorine sa Pala rezultatom 6:3.

Predsjednik Upravnog odbora KMF “Radnik Siti“ Danijel Perić rekao je da se futsal definitivno vratio u Bijeljinu zaslugom momaka koji su odigrali odličnu utakmicu na startu sezone.

„Futsal je jedini sport koji se može igrati u Premijer ligi od sopstvenih igrača, iz sopstvenog pogona. Nadmašili smo ekipu „Jahorine“ u svim segmentima. Želim im sreću u nastavku sezone, a i nama, s obzirom da su naše ambicije da se domognemo većeg plasmana, a to je izlazak u Futsal Ligu BiH“, rekao je Perić za medije.

KMF „Radnik Siti“ dobio je pojačanja u ljetnjoj pauzi. U bijeljinskog prvoligaša stigli su Stefan Rakić i Dejan Živković, koji zajedno sa ostalim iskusnim igračima pokazuju kvalitet.

Cvijetin Pavić, kapiten KMF „Radnik“, ponosan je na saigrače, ali isto tako i na publiku koja se odazvala u velikom broju.

„Lijepo je vratiti se u salu poslije pauze od pola godine i vidjeti navijače koji zdušno navijaju za nas. Publika se stvarno odazvala u velikom broju. Ostvarili smo pobjedu od 6:3 i zadovoljni smo prvim kolom, ali ima jos dosta da se igra. Ipak, nećemo nikome biti “lak plijen” ove godine“, rekao je Pavić.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.