Futsaleri Nevesinja nakon dva gostovonja i isto toliko pobjeda na početku sezone u Prvoj futsal ligi Republike Srpske dočekaće predstojećeg vikenda ekipu KMF “Jahorina” sa Pala u svom gradu. Očekivanja od ove utakmice ali i utiske sa starta takmičenja, za naš portal, iznio je igrač tima iz Hercegovine Dalibor Pudar.

Na početku razgovora Dalibor nam je prenijeo kakva atmosfera vlada u klubu i da li su igrači spremni za utakmicu:

“U klubu vlada odlična atmosfera i nadam se da će ostati na tom nivou. Za utakmicu koja nam predstoji smo maksimalno skoncentrisani i pripremali smo se vrlo dobro. Pred našom publikom, u subotu, nastupiće skoro kompletan sastav, a jedini izostanak imaće Marko Vučetić. On je još uvijek povrijeđen ali nadam se i njegovom skorom oporavku i povratku na parket” rekao je Pudar.

KMF “Jahorina” jedina je ekipa koja je ostvarila pobjedu u Nevesinju prethodne sezone pa iz kluba poručuju da mnogo ozbiljnije dočekuju Paljane.

“Jahorina je jako neugodan protivnik, upravo zbog činjenice da su u prošloj sezoni jedini triumfovali na nasem parketu i time nam postavili zadatak da se ovaj put što kvalitetnije spremimo. Iako smo od njih pretrpjeli poraz, blagu prednost ipak dajem svojoj ekipi jer igramo pred svojom publikom. Nadam se da će ovaj put rezultat biti u našu korist” dodao je Pudar.

Prema njegovim riječima nekoliko ekipa nametnulo se u borbi za najviši plasman, a među njima da se ističe KMF “Policajac” iz Banja Luke.

“KMF “Policajac” jedna je jako kvalitetna ekipa u igračkom i organizacionom smislu. Smatram ih za direktnog rivala, jer i mi nosimo veliki dio odgovornosti kao dupli prvaci. Takođe imamo želju i potrebu da Nevesinje, kao malo mjesto, promovišemo na pravi nacin” ističe ovaj igrač i dodaje:

“Naravno da sve ekipe mogu da iznenade, što je i za očekivati, tako da teoretsko izdvajanje favorita ne mora da se pretoči i u praksu. Znam sigurno da mi igramo svi srcem, pa kako bude. Navikli smo da se nosimo i sa pobjedama i sa porazima, nepravdama, ali sve je to sastavni dio i života i sporta” zaključuje Dalibor.

Utakmica između Nevesinja i Jahorine na programu je u subotu od 18 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.