Dobijeni su završne rezultate sa jučerašnje utakmice Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Ostala nam je još jedna do kraja kola.

MNK Brotnjo – MNK Kaskada završili su rezultatom 7 – 5.  Sa ovu utakmicu MNK Brotnjo je trećeplasirana ekipa prvenstva, koja je unatoč brojnim oscilacijama i problemima pokazala da može uspeti.

Rezultata MNK Sloga Gornji Vakuf – HFC Zrinjski Mostar je 4 – 1. Bila je to utakmica puna naboja i borbe. Gosti iz Mostara pokazali da su ekipa koja igra motivisano do zadnje minute.

GFC Sarajevo je jedina ekipa u Evropi bez poraza u domaćim takmičenjima u 2020. godini.  Rezultat sa MNK Seljak Livno je 3 – 2. Oni su bili previše hendikepirani izostancima igrača. Ante Semren takođe nije nastupio na utakmici zbog povrede.

Utakmica FC Salines i MNK Bosna Kompred je počela sa dva brza gola domaćina u uvodne 3. minute. Na kraju je ipak dobijen rezultat 7 – 4. Tuzla je pokazala da je sportski grad, sa poštovanjem svih protokola.

Sledeča i zadnja utakmica 9. kola za ove sezone igra se utorkom 22.12. Ovo je utakmica između KMF Policajac i prvoplasirani FC Mostar SG Staklograd. Igrače se u Banja Luci, u sportskoj dvorani Barik 15h.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.