Connect with us

Turniri

Spektakl za finiš u Šapcu!

Published

on

Sve je spremno za finiš

Sve je spremno za atomski foto-finiš u Šapcu. Završene su polufinalne borbe. Poznati su finalisti u svim kategorijama. Polufinala, ne zna se koja su bila bolja od kojih.

U seniorskoj konkurenciji finala pre finala. Futsal koji je zadovoljio i najveće sladokusce i ostavio one koji traže zamerku bez komentara.

“SIND” protiv “Drča Trans”. Sa jedne strane skup reprezentativaca Srbije. Sa druge sve ostalo najbolje. Kraj utakmice i penali odlučuju o finalisti. Ipak na kraju Miljan Radmanović uspešniji od svog kolege Raše Drndarevića i “SIND” odlazi u finale.

Čeka se duel “Agrar Petrović” protiv “Nane”. Borba za drugog finalistu kreće povoljno za Nanu. Beži ekipa Nane mini selekciji Bosne i Hercegovine ceo tok utakmice za gol zahvaljujući Srđanu Stojkoviću. Agrar sustiže uz pogon Mirka Marinkovića. na golovima Danijel Ružičić protiv Rokse. Dva golmana-igrača, vrhunska. Ipak nisu mogli dugo momci iz “Nane” da izdrže pritisak igrača više u polju, utakmica se lomi i na kraju trijumf “Agrar Petrović” za susret sa starim rivalom ekipom “SIND”. ili u prevodu

Duel futsal selekcija Srbije i Bosne i Hercegovine u najavi!!!

Od organizatora kratka poruka:

A ko bude bio u prilici (moraće) večeras da svrati u Zorku
Kažu jubilej ? Dobro. Kažu praznik? Da , jeste.
Ali ovo je samo jedno veče jubileja i onih zvanih malih praznika. Iza njih je dosta minuta ovog prestižnog takmičenja, a sada sve staje samo u ovih finalnih 30 minuta igre.
Dobro veče i dobro došli u šabačku halu Zorka, gde su rukometni vanzemaljci ispisali jednu stranicu istorije jugoslovenskog, srpskog i šabačkog sporta. Danas, kao i ovih dosadašnjih pet godina MM Stars u saradnji sa Gradom, sigurnim stopama kuju ime Šapca na zavidnoj lestvici magičnog sporta na petoparcu.

Dakle sve je spremno za “Pakleno finale u Šapcu”. Ko ne bude u prilici da prisustvuje u Hali Zorka gde se traži karta više, obezbeđen je prenos finalnog dana na YouTube linku.

Ko će istrčati na parket neka ostane tajna do večeras!

Sve je spremno za finiš

sve je spremno za finale

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turniri

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT pobjednik zimskog turnira u Omišu!

Published

on

Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT je pobjednik drugog izdanja zimskog turnira u Omišu. U finalu su zasluženo pobijedili Utilis Žrnovnicu rezultatom 3:0. Ekipa iz Dugog Rata je najviše pokazala tijekom cijelog turnira, dovoljno je reći da su tijekom turnira postigli 28, a primili svega 3 pogotka.

Čestitamo ekipi Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT na osvojenom prvom mjestu.

UTILIS ŽRNOVNICA – SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT 0:3

STRIJELCI: 0:1 Ivan Šarić, 0:2 Luka Jurić, 0:3 Ante Marčić

SASTAVI

UTILIS ŽRNOVNICA: Josip Bartulić, Duje Bilić, Ivan Gilić, Bruno Kukoč, Jure Bartulić, Stipe Ordulj, Ivan Bulić, Jure Cvjetković, Vice Buzov, Šime Jurčić, Mario Vuković

SV. JOSIP DUGI RAT JAKO SPORT: Duje Kulušić, Ante Dragošević, Ante Marčić, Luka Tokić, Ivan Šarić, Luka Jurić, Marko Čapeta, Frane Pleić, Marko Galiot, Boris Ercegović, Ivica Križanac

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Finalni dan na Ribnjaku!

Published

on

Danas je na rasporedu finalni dan na zimskom turniru Omiš. Uvertira u finale će biti Penalty Cup, zanimljivo natjecanje u izvođenju penala.

Veliko finale nam donosi susret između Utilis Žrnovnice i Sv. Josip Dugi Rat JAKO SPORT. Utilis Žrnovnica se pokazala kao “nagazna mina” za favorite, dok Sv. Josip Dugi Rat kroz cijeli turnir djeluje dominantno. Ekipa iz Žrnovnice je u veliko finale stigla na pogon Josipa i Jure Bartulića, dok ekipu iz Dugog Rata predvode vodeći strijelac turnira Ivan Šarić i Luka Tokić. Nema sumnje kako nas očekuje uzbudljivo finale drugog izdanja zimskog turnira Omiš.

Continue Reading

Turniri

Zimski turnir Omiš: Prijavi se na Penalty Cup!

Published

on

Sutra su na rasporedu nova uzbuđenja na zimskom turniru Omiš. Organizatori su se odlučili dodatno potruditi i finalni dan začiniti novim natjecanjem, ovaj put u izvođenju penala. Pravila Penalty Cup-a su su jednostavna, svaka ekipa se sastoji od dva člana (vratar + igrač), pucaju se tri penala, ako nakon toga ne bude pobjednika slijedi raspucavanje. Pobjednik prolazi u sljedeću fazu natjecanja, dok gubitnik ispada. Konačni pobjednici odlaze kući bogatiji za 150€.

Continue Reading

Najčitanije

Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan.