Vanredno 17. kolo Crnogorske futsal lige odigrađe se u srijedu i četvrtak (21. i 22. 04.). Pred nama je derbi proljećnog dijela, zatim još jedna itakmica od presudnog značaja za Nikšić i Brskovo. Analaiza i satnica:

         

FC Onogošt – KMF Mirabile moda; srijeda 21.04. od 15.30h – SC Nikšić

Prvi meč završen rezultatom 6-0 za Onogošt. Nebi trebalo da igrači Onogošta imaju problema da osvoje bodove u ovom meču. Iako je Mirabile moda odigrala par dosta kvalitetnih mečeva, ostvarili i ubjedljivu pobjedu protiv Cattara2019  naše mišljenje je da nema šta da traži u Nikšiću. Ipak, za svaki bod se treba oznojiti.

      

KMF Cattaro2019 – KMF Gorštak; srijeda 21.04. od 17.30h – SC Fer player

Prvi meč dobio Cattaro2019 6-0. Ukoliko igrača iz Kotora ozbiljnije shvate meč i budu imali 3-4 igrača na klupi sigurno će biti ozbiljni favoriti u ovom meču. U suprotnom može im se lako ponoviti utakmica iz prošlog kola. Gosti iz Kolašina traže bodove za bijeg sa začelja. Ne mogu se ni oni pohvaliti nekom formom. Utakmica nezgodna za prognozu, ipak mislimo da će domaći uzeti 3 boda.

          KMF Ulcinj

FC Pruška – FK Ulcinj; četvrtak 22.04 od 16.00h – SC Nikoljac

Prvi meč 5-2 za Ulcinj. Domaći u sjajnoj formi, ali znatno oslabljeni bez Ćorovića i Alića dočekuju Ulcinj koji je u seriji od 3 poraza. Koliko će moći bez 2 bitna igrača Bjelopoljci očekuje da se vidi u četvrtak. Gosti su u situaciji da moraju. Ozbiljno su ugrozili 4. poziciju, iako imaju relativno lakši raspored od konkurenata. Ukoliko budu kompletni favoriti su. Ipak mi tipujemo na iznenađenje i nerješen ishod.

                 

KMF Bajo Pivljanin – KMF Titograd; četvrtak 22.04. od 16.30h – SC Nikšić

Prvi meč završen pobjedom Baja Pivljanina 3-2. Derbi proljećnog dijela takmičenja. U sjajnoj formi igraju i jedni i drugi i nije ni čudo što se nlaze na čelu tabele. Obje ekipe su praktično izborile play off samo je pitanje sa koje će ko pozicije. Titograd je „pregazio“ sve redom u nastavku takmičenja, dok domaća ekipa posle remija u Mojkovcu igra izuzetno dobro što je pokazala i u Ulcinju prethodnog vikenda. Jedan meč za uživanje. Pobjednik dobija prvo mjesto, poraženi ne gubi ništa.

                

KMF Brskovo – KMF Nikšić; četvrtak 22.04. od 18.00h -OŠ Vuksan Đukić

Prvi meč završen 2-1 za Brskovo. Mojkovčani posle 2 vezane pobjede kao da su podigli formu i na bod su od 4. pozicije. Koliko će moći bez 3 igrača protiv Nikšićana kojima je svaka od narednih 6 utakmica biti ili ne biti. Pravo na kiks nema niko. Sigurno je da će „poginuti“ i jedni i drugi za bodove. Ovo je još jedan derbi kola i sve je otvoreno. 1 x 2.

Slobodna je ekipa Studentskog doma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.