Prva utakmica finala

U finalu play off-a u okviru Prve Futsal lige Crne Gore sastaće se KMF Brskovo i branilac trofeja ekipa KMF Titograd. Pred početak finalne serije razgovarali smo sa Aleksandrom Obradovićem, igračem Titograda koji je ujedno i zvanično najbolji igrač Crne Gore u izboru FSCG.

Aleksandar Obradović najbolji futsaler Crne Gore za 2021/22

FB: Kakva su vaša očekivanja u finalu i da li vjerujete u odbranu titule?

SO: Naravno da vjerujemo u odbranu titule jer je to i naš cilj postavljen na pocetku sezone. Neće to biti nimalo lako ali sam siguran da imamo tim koji je svojim kvalitetom i iskustvom sposoban da ostvari taj cilj.

FB: Sigurno je da ekipu Brskova poznajete jako dobro, većina igrača je dugo na okupu a i zajedno nastupate u reprezentaciji Crne Gore. Da li su moguća neka taktička iznenađenja?

AO: Ekipa Brskova je jedan jako kvalitetno selektiran tim koji je tokom sezone pokazao da mogu da odgovore najvećim zadacima. Poznajemo se jako dobro, ne vjerujem da može biti nekih većih taktičkih iznenađenja već da će odlučivati disciplina na terenu i nadahnutost pojefinaca u odlučujućim trenucima.

FB: Šta su vaša očekivanja od prvog meča u Mojkovcu?

AO: Brskovo nas je ove sezone pobijedilo na domaćem terenu dok smo na našem igrali neriješeno te stoga ulogu blagog favorita prepuštam njima. To ne znači da ćemo kalkulisati već ćemo od prvog minuta pokušati da nametnemo naš ritam i da u prvom meču obezbijedimo povoljan rezultat pred revanš na našem terenu.

Prva utakmica finala na programu je u srijedu, 01.juna sa početkom od 18 časova u Mojkovcu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.