Vikend pred nama donosi nam nastavak takmičenja u Crnogorskoj futsal ligi, posle više od 3 mjeseca pauze. Po ustaljenoj praksi, analiza mečeva 12. kola i satnica odigravanja:

       

FC Onogošt – FC Pruška – SC Nikšić; subota 13.30h

Prvi meč je završen pobjedom Onogošta 3-0. I u revanš ekipa trenera Tadića ulazi kao apsolutni favorit. Pobjedom ostaju u trci za play off . Problem će im predstavljati neigranje kažnjenog Mrkovića i povreda golmana Koprivice. Sa druge strane Bjelopljci su odradili dobre pripreme i spremni očekuju nastavak sezone. Ipak ovdje se Onogošt više pita.

       

KMF Cattaro2019 – KMF Studentski dom – SC Fair player Radanovići; subota 16.30h

Prvi meč je završen pobjedom Studenskog doma 4-2. Kotorani su u prelaznom roku ostali bez najboljeg strijelca jakovljevića, a došao je Aleksandar Bošković, tu je i oporavljeni Velibor Babović. Bez šanse za gornji dio tabele sigurno će rasterećeno odigrati sveoje mečeve. U Radanovićima znaju biti itekako neugodni. Ekipa Studentskog doma u zoni play off i svaki bod je zlata vrijedan za jednu od prve 4 pozicije. Ova utakmica im je pod moranjem. Naš predlog je teška 2.

     

KMF Brskovo – KMF Bajo Pivljanin – O.Š. Vuksan Đukić; nedelja od 16.00h

Prvi meč završen 6-2 u korist jesenjeg prvaka. Ekipa Brskova bez Eldina Ćorovića nastavlja takmičenje, ali jača za iskusnog Aleksandra Bojovića. Prvi dio su završili na 6. poziciji sa samo bodom manje od 4. plasiranog i  svaki bod im je zlata vrijedan. Sa druge strane ekipa iz Plužina pojačana reprezentativcem Vuletićem prestavljaće ozbiljnog protivnika. Vidjećemo kako je ko složio kockice za proljeće. Ovo je derbi kola i sve je moguće.

             

KMF Mirabile moda – KMF Titograd – SC Verde; nedelja od 18.00h

Prvi meč je aktuelni prvak dobio sa 11-0. Pojačani sa Ćorovićem, Mijovićem i Markovićem jedni su od glavnih predendenata na titulu. Mirabile moda trenutno poslednjoplasirana i nema čemu da se nada u ovom meču. Ubjedljiva 2.

             

KMF Gorštak – FC Ulcinj – SC Kolašin; nedelja od 18.00h

Prvi meč je završen rezultatom 3-2 u korist ekipe iz Ulcinja. U nedelju Gorštak ima priliku za revanš, mada je u prelaznom roku ostao bez možda i najboljeg igrača Filipa Markovića. Ipak Kolašici znaju itakako da iznenade na svom parketu. Ekipa Ulcinja pojačana reprezentativcem Crne Gore Ivanom Mugošom posle dobro odrađenih priprema sigurno je veliki favorit. Pobjeda ih ostavlja u veoma dobroj poziciji za borbu za titulu. Naš predlog 2.

Slobodna je ekipa Nikšića.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.