Vikend pred nama donosi mečeve 15.kola prve futsal lige Crne Gore, analiza mečeva i satnica odigravanja:

             

FC Pruška – KMF Gorštak; subota 27.03. od 14.00h – SC Nikoljac

Prvi meč dobili igrači Pruške 5-3. Domaći igraju u sjajnoj formi. 7 bodova iz 3 meča svrstava ih među najuspješnije u proljećnom dijelu. Gosti su doživjeli 3 poraza ali daleko od toga da su loše igrali. Protiv Ulcinja i Baja Pivljanin imali su egal na poluvremenu, protiv šapmiona i prednost od 2-0. Ipak domaći su favoriti i očekujemo pobjedu uz dosta uloženog truda.

         

KMF Studentski dom – KMF Mirabile moda; subota 27.03 od 15.00h –  Univerzitetski SC

Prvi meč završen 9-1 za Studentski dom. Malo su se stabilizovali gosti. Koliko toliko ozbiljnije i čvršće izgledaju na terenu. Studenti „gaze“ redomi bilo bi prvorazredno iznenađenje da se sapletu o fenjeraša. Sigurna pobjeda domaćih.

       

KMF Cattaro2019 – KMF Brskovo; subota 27.03. od 18.00h – SC Fer player

Prvi meč je završen rezultatom 8-2 u korist ekipe Brskova. Kotoranima je najveći problem neefikasnost. Imali su prilike i u prethodna 3 meča da izvuku neki bod ali baš su ih promašene šanse koštale bodova. Imaju priliku da protv Brskova to poprave. Mojkovčani su u nogdaunu. Najvljivali su play off, imali izgledne šanse za isti. Ipak sami sebe su doveliu veoma lošu poziciju prosipanjem bodova u prethodna 3 kola. Mogu li da se izdignu, i da naprave podvig i vrate se u borbu u play off. Meč  otvoren za sva 3 znaka.

       

FC Onogošt – KMF Nikšić; nedelja 28.03 od 18.00h – SC Nikšić

Prvi meč završen u korist ekipe Nikšića 3-2. Gradski derbi. Mnogo bitan meč pred prvenstvenu pauzu. „Gosti“ ovaj derbi dočekuju u boljoj formi. Iz 2 meča maksimalnih 6 bodova. S druge strane domaći su posle sigurne pobjede iz prethodnog kola podigli samopuzdanje . Malu prednost dajemo izabranicima Dača Toorovića, ali u utakmicama ova 2 kluba uvjek odlučuje jedna lopta, jedan dobar potez. Sigurno je da neće biti nepoznanica.

       

KMF Titograd – FC Ulcinj; nedelja 28.03. od 18.00h – SC Verde

Prvi meč 3-2 u korist Ulcinja. Derbi kola se igra u Podgorici. Gosti posle poraza od Nikšića imaju najteže moguće gostovanje. Još jedan poraz ozbiljno bi ih uzdrmao. Titograd je u formi, vezali su 7 pobjeda i imaju lijepu priliku da se revanširaju gostima za jesenji poraz. Gosti proljećni dio igraju bez par prvotimaca iz nama nepoznatog razloga, što im dodatno otežava situaciju. Trener Milašević nema problema sa rosterom. Mi predlažemo 1.

Slobodna je ekipa Baja Pivljanina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.