Završeni su mečevi 12. kola. Izuzetno zanimljivo bilo je u Nikšiću i Mojkovcu, rutinske pobjede Titograda i Ulcinja, dok je Studentski dom uz dosta sreće došao do važnih bodova u borbi za play off. Krenimo redom:

FC Onogošt – FC Pruška 3-3 (0-0)

FC Onogošt: Ćirković, Durutović, Perović, Vulanović, Drobnjak, Vuković, Lončar, Vučinić, Krunić, Lukovac, Labović, Drašković, Puletić; FC Pruška: Stefanović, Alić E., Alić K., Suljević, Ćorović, Krgović, Mekić, Vukićević, Kasumović, Knežević. Strijelci: Lukovac, Vulanović, Vuković za Onogošt, a Alić i Vuković 2x ag. za Prušku.

Malo ko je očekivao ovakav ishod. Ekipa trenera Tadića je od samog starta diktirala tempo, stvarala šanse, ali je golman Stefanović jednostavno „spustio roletnu“. Sve je odbranio u prvih 20. minuta. Drugi dio nešto hrabrija igra gostiju što im se isplatilo već u 23 minutu kada jednu loptu koja je išla na drugu stativu u svoju mrežu skrenuo Vuković. Odgovorio je Milan Lukovac sjajnim pogotkom tri minuta kasnije. Pruška nije odustajala od svoje taktike i igre na kontre, takvu jednu fenomenalno je realizovao Alić za novo vođstvo  gostiju sredinom drugog dijela. A u finišu prava drama, prvo preko Vulanovića Onogošt poravnava, pa Vuković donosi totalni preokret. I kada su svi mislili da je to sve od ovoga meča, Pruška uvodi džokera, igrač više u polju i još jednom Vuković loše reaguje i matira svog golmana za konačnih 3-3.

„Izuzetno borbena utakmica,sa dva potpuna razlicita poluvremena sto se tice efikasnosti obje ekipe.U prvom poluvremenu bolja je bila ekipa Onogosta i imala je vise izglednih prilika,ali je nas izvanredni golman Stefanovic bio na visini zadatka.U drugom poluvremenu su se smjenjivale sanse na obje strane i efikasnost je bila mnogo veca,u prilog tome i govori konacan rezultat 3-3. Na kraju najrealniji ishod.Cestitao bih mojoj ekipi na pozrtvovanosti,pozitivnom rezultatu i pored neigranja nekoliko igraca,a ekipi Onogosta na fer i korektnoj igri i pozelio puno srece u nastavku prvensta“ izjavio je kapiten gostiju Alić.

KMF Cattaro 2019 – KMF Studentski dom 2-3 (1-1)

KMF Cattaro2019: Manojlović, Husar, Spalević N., Pavićević, Đapić, Bjelanović, Lazarević, Spalević M., Milić. KMF Studentski dom: Boljević, Pejović, Konatar S., Konatar N.,Konatar Lj., Čolović, Gojačanin, Popović, Femić, Koprivica, Vojinović, Jovanović, Marković. Strijelci: Pavićević i Bjelanović za Cattaro2019, a Popović, Femić i Konatar Lj. Za Studentski dom. Zuti karton: Husar, Crveni karton: Đapić

Čini se da je Studentski dom najviše profitirao iz ovoga kola. Svoju blijedu partiju krunisali su sa 3 boda na neugodnom gostovanju u Kotoru. Cattaro2019 i dalje bez Babovića i sa kratkom klupom veoma dobro je parirao favorizovanim studentima. I na kraju malo sreće je hvalilo, imao je Pavićević priliku da poravna iz kaznenog udarca, ali je Boljević sjajno intervenisao.

KMF Brskovo – KMF Bajo Pivljanin 3-3 (0-1)

KMF Brskovo: Vučetić D.,Baltić,  Vučetić M., Ćorović, Minić B., Minić N., Zejak, Zindović, Račević, Bojović A., Bojović V. KMF Bajo Pivljanin: Ćalasan De., Vuletić, Ristić, Šušić, Durutović N., Durutović M., Vuković, Kandić, Ćalasan Da., Osmajić, Radonjić, Maltez Delić. Strijelci: Minić B., Vučetić M., Bojović V., za Brskova, a Vuletić 3 za Bajo Pivljanin. Žuti karton: Bojović A., Bojović M., Vučetić M., Minić B., Durutović M. Delić, Radonjić, Vuković.

Pravi derbi. Play off meč. U Prvom poluvremenu veoma borbeno sa par prilika na obje strane gdje su se istakli golmani. Ipak u samom finišu Bojan Minić kaznio je grešku gostiju i doni prednost svojoj ekipi. Drugi dio gosti bolje počinju i Vuletić sjajnim pogotkom u 22 minutu vraća meč u egal. Novu prednost domaćim donosi Mileta Vučetić u 27. minutu. Kada je u 38. minutu Vojo Bojović pogodio za 3-1 mirisalo je da bodovi ostaju u Mojkovcu. Ipak, zbog ovakvih stvari je futsal najzanimljiviji sport. Rizikuju gosti, igraju sa viškom u polju i za minut i 30 sekundi uspjevaju 2 puta da matiraju sjajnog Vučetića i spasu bod kojiih ostavlja i dalje na čelu tabele. Mora se pohvaliti i partija gostujućeg golmana koji je odbranio 5-6 zicera ekipi Brskova.

KMF Goršatak – FC Ulcinj 1-4 (0-0)

KMF Gorštak: Živkoć, Kljajić, Vukićević, Milošević, Čogurić, Todorović, Labović, Rakić, Čogurić, Bogićević, Radović, Popović, Darmanović. FC Ulcinj: Popović,  Gurzaković, Krumić, Ficić, Mogoša, Beharović, Aličković, Čaušić, Simoniq, Lolović. Strijelci: Milošević za Gorštak, a Ficić, Gurzaković 2 i Krumić.

Sve što su uspjeli domaći da urade je da izdrže prvih 20. minuta. U drugom dijelu mnogo bolja igra oslabljenih gostiju i zaslužena pobjeda.

KMF Mirabile moda – KMF Titograd 2-9 (1-4)

KMF Mirabile moda: Sekulić, Vučinić, Đurković, Krivokapić, Drašković, Fatić, Vukčević. KMF Titograd: Despotović, Sekulić, Mugoša, Spasojević, Marković, Ćorović, Miličić, Efović, Adžić, Barović, Vidaković, Avdić. Strijeci: Vučinić, Krivokapić za Mirabile modu, Mugoša 2, Marković 2, Miličić 2, Efović i Barović.

Rutinska pobjeda ekipe Titograda. Sa pola gasa su riješili pitanje pobjednika i objedljivo savljadali fenjeraša.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.