Predposlednje kolo Crnogorske futsal lige donijelo je manje više očekivane rezultate. Titograd i Bajo Pivljanin osigurali su prve 2 pozicije pred play off, Studentski dom je takođe osigurao i teoretski mjesto među 4 dok je Ulcinj uvjedljivim porazom u Mojkovcu malo zakomplikovao sebi situaciju, ali lagan raspored u poslednjem kolu im ide na ruku. Brskovo čeka eventualni kiks Ulcinja. Ostale ekipe igraju za bolji plasman.

FC Onogošt – KMF Titograd 4-6 (0-4)

FC Onogošt: Ćirković, Cimbaljević, Marković, Drobnjak, Durutović, Puletić, Labović, Bečanović, Drašković; KMF Titograd: Sekulić, Raičević, Miličić, Marković, Drašković, Mugoša, Efović, Nikolić, Obradović, Vidaković, Barović; Strijelci: Marković2, Drašković, Nikolić, Mugoša za Titograd, a Durutović 2 i Puletić za Onogošt; Žuti karton: Ćirković, Puletić, Efović, Miličić i Obradović.

Uspjeli su igrači Titograda i matematički da osiguraju prvu poziciju pred play off. Jedna zaslužena pobjeda, a sve je riješeno bilo već u prvih 20 minuta. Gosti su na odmor otišli sa 4 gola viška, dok su u drugom dijelu samo odradili posao i rutinski priveli meč kraju. Onogošt sezonu završava na 7 poziciji, trener Tadić je izjevio da nije zadovoljan plasmanom, ali da je ovo mlad tim i da ima mnogo prostora za napredak.

KMF Studentski dom – FC Pruška 7-1 (4-1)

KMF Studentski dom: Boljević, Pejović, Femić, Konatar Lj., Konatar N., Konatar S., Popović j., Popović N., Čolaković, Gojačanin, Koprivica, Alavać, Vojinović, Jovanović; FC Pruška: Stefanović, Mekić, Alić K., Alić E., Gurešić, Vukićević, Poljak, Drndar, Ćorović, Kasumović. Strijelci: Čolović 2, Popović J., Femić, Popović N. i Gojačanin za Studentski dom, a Gurešić za Prušku. Žuti karton: Jovanović, Alavać, Konatar Lj.

Veoma dobra igra koja potvrđuje sjajnu formu ekipe Studentskog doma pred play off. Čak 7 komada u mreži ekipe iz Bijelog Polja. Od samog starta krenuli su silovito i brzo stigli do ubjedljive prednosti i rutinski priveli meč kraju. U poslednjem kolu dovoljan im je bod da osiguraju 3. poziciju, dok bi ih poraz poslao vjerovatno na 4.mjesto. Gosti su u poslednja 2 kola bez odbrane, primili su čak 16 golova.

KMF Cattaro2019 – KMF Bajo Pivljanin 3-4 (1-2)

KMF Cattaro2019: Manojlović, Babović, Bošković, Spalević M., Spalević N., Đapić, Lazarević, Pavićević, Bjelanović, Husar; KMF Bajo Pivljanin: Đurković, Ćalasan De., Kandić, Delić, Radonjić, Vuković, Durutović, Ristić, Osmajić, Maltez, Suknović. Strijelci: Spalević N. i Pavićević 2 za Cattaro, a Radonjić, Vuković, Ristić i Durutović za Bajo Pivljanin. Žuti karton: Radonjić, Durutović, Ristić, Vuković.

Zanimljiv meč vidjen je u Radanovićima. Gosti su čini se odradili posao i sa 2. pozicije čekaju protivnika za doigravanje. Držali su utakmicu pod kontrolom i zaslućeno osvojili bodove. Ekipa Cattara sezonu završava na 9 mjestu i nikako ne mogu biti zadovoljni. Veliki broj utakmica sa malo igrača u rotaciji, loša završnica koštala ih je boljeg plasmana.

KMF Brskovo – FK Ulcin 6-2 (2-0)

KMF Brskovo: Vučetić D., Baltić, Ćorić, Minić, Radulović, Pandurica, Vučetić M., Bojović V., Bojović A., Zindović; FK Ulcinj: Mećikukić, Berjašević, Molabećirović, Divanović, Mugoša, Seniković, Kurti, Aličković, Kolari, Sinani, Tafić, Simoviq. Strijelci: Bojović V., Bojović A., Čorić, Zindović 2 i Vučetić D. za Brskovo, a Molabećirović 2 za Ulcinj. Žuti karton: Molabećirović.

Možda i meč sa najviše značaja u predposlednjem kolu. Ostali su iskusni Mojkovčani sa teoretskim šansam za play off. Zasluženo su slavili u duelu sa ekipom iz Ulcinja koja je još jednom pokazala da je jedan tim na svom parketu a drugi u gostima. Da će se pitati u ovom meču domaći su nagovjestili već sredinom prvog dijela kada su preko Bojovića, prvo Voja pa Aca stekli 2 gola prednosti. Na odgovor Ulcinja čekali smo do početka drugog dijela kada je Molabećirović 2 puta za 2 minuta savladao sjejnog Vučetića. Ćorić u 29.min donosi novu prednost domaćim, a u finišu meča još 3 pogotka u mreži gostiju za konačnih 6-2.

KMF Gorštak – KMF Nikšić 4-5 (0-2)

KMF Gorštak: Živković, Kljajić, Labović, Vukićević, Milošević, Živković, Darmanović, Bulatović, Rakić, Čogurić Lu., Čogurić La., Todorović, Popović, Radović; KMF Nikšić: Kustudić, Bošković, Agramović, Mijušković, Jakovljević, Perošević Tomašević. Strijelci: Milošević, Čogurić, Živković i Darmanović za Gorštak, a Jakovljević 2, Bošković i Perošević 2 za Nikšić. Žuti karton: Labović, Čogurić, Mijušković.

Završavaju igrači Gorštaka ovu sezuno sa 6 osvojenih bodova što nikako ne može biti zadovoljavajuće. Odigrali su dosta solidnih partija i morali su koji bod više da skupe. Nikšićanima ostaje žal za nekim olako prosutim bodovima (prva utakmnica protiv Gorštaka na pr.) što ih je izbacilo iz play offa ove godine.

Slobodna je bila ekipa Mirabile mode.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.