Vikend pred nama donosi nam utakmice 9. kola Futsal lige Crne Gore. Derbi igraju Studenti i Bajo Pivljanin, a imamo i derbi začelja. Kao po običaju kratka analiza i termini odigravanja mečeva.

                    KMF Ulcinj

FC Onogošt – FC Ulcinj; subota 21.11. od 13.00h – SC Nikšić

Očekuje nas izuzetno zanimljiv meč. Domaći su u seriji od 2 vezane pobjede i sa dosta samouzdanja dočekuju Ulcinjane. Takođe, slobodni su bili u srijedu i sigurno da odmorni dočuju meč. Znaju isto da odigraju po sistemu toplo hladno, ali je sigurno da im motiva neće nedostajati. Sa druge strane gosti su se do sada predstavili kao jedna od najjačih ekipa i sigurno da slove za favorite za ulazak u play off. Jedini poraz su zabilježili baš u Nikšiću. Utakmica za sva 3 znaka.

                       

KMF Studentski dom – KMF Bajo Pivljanin; nedelja 22.11. od 14.00h – USC

Treći put za 8 dana Studenti igraju derbi kola. Izuzetno teška nedelja je iza njih i sigurno da su dosta umorni. Ako se uzme u obzir da su u oba meča imali lijepu prednost i izgubili sigurno da nije najidealniji trenutak za ovako težak meč. Sa druge strane lider na tabeli Bajo Pivljanin se vratio na pobjednički kolosjek posle poraza prošlog vikenda. Takođe, ni za njih nije sjajan trenutak za tešeke mečeve jer imaju dosta problema sa povredama. Još ako se uzme u obzir da ove dvije ekipe uvjek igraju egal utakmice onda je jasno da je svaki znak u opticaju.

                           

KMF Mirabile moda – KMF Gorštak; nedelja 22.11. od 14.00h – SC Verde

Domaći ove sezone igraju katastrofalno. U 8 mečeva gol razlika čak -57. U goste im dolazi „komšija“ na tabeli. Ekipa Gorštaka je takođe na 0 bodova ali koliko toliko pruža bolje partije. Ko dobije osiguraće da jesenji dio ne završi na poslednjem mjestu. Po svemu do sad viđenom naš predlog je 2.

                                 

KMF Cattaro2019 – KMF Titograd; subota 21.11. od   – SC Fer play

Čini se da je šampion uhvatio pobjednički ritam. U srijedu su odigrali izuzetno važno utakmicu i riješili je u svoju korist. Kotorani se sa druge strane nijesu naigrali u Ulcinju. Glatko su poraženi i ovo je idealna prilika da vide koliko stvarno mogu ove sezone. Naš predlog je 2 svakako.

                               

 

FC Pruška – KMF Nikšić; nedelja 22.11 od 18.00h – SC Nikoljac Bijelo Polje

Gosti na krilima 2 vezana trijumfa žele da se vrate u borbu za play off. Ipak očekuje ih veoma naporno i neugodno gostovanje ekipi Pruške. Domaći su za sada na samo 6 bodova i sigurno da je ova ekipa zaslužila mnogo više. Možda je ovo dobra šansa da pokažu koliko mogu protiv favorizovanih gostiju. I jednima i drugima ovo će biti treći meč u 8 dana tako da se očekuje da budu i  dosta umorni. Sitni detalji će odlučiti pobjednika, a mi tipujemo nerješeno.

Slobodana je ekipa KMF Brskova.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.