Prethodnog vikenda odigrano je 19. kolo Crnogorske futsal lige. Preostale su još po 3 utakmice do play off-a i polako su stvari dosta jasnije.

KMF Mirabile moda – KMF Nikšić 2-6 (2-3)

KMF Mirabile moda: Sekulić, Vučinić, Pejurić, Đurković, Perović, Fatić, Vukčević, Bakrač, Pešić; KMF Nikšič: Kustudić, Mašlović, Bošković, Agramović, Tomašević, Božović, Mijušković, Lalić, Jakovljević, Perošević. Strijelci: Đurković i Vukčević za Mirabile modu, a Lalić, Perošević, Mašulović, Bošković, Jakovljević i Tomašević za Nikšić. Žuti karton: Vučinić.

Rutinska pobjeda ekipe Nikšića. Rano su poveli preko Lalića, da bi na 2-0 povisio Petar Perošević sredinom prvog dijela. Mali trzaj domaćih i dva brza gola Đurkovića i Vukčevića bilo je sve od Mirabile mode. U finišu prvog dijela Mašulović je donio novu prednost Nikšićanima. Drugi dio postojao je samo jedan tim. Gosti su još 3 puta savladali Sekulića i tako upisali zasluženu pobjedu.

KMF Studentski dom – KMF Titograd 4-2 (0-1)

KMF Studentski dom: Pejović, Boljević, Mrvaljević, Gojačanin, Koprivica, Femić, Konatar S., Konatar Lj., Popović, Čolović, Jovanović, Marković, Drobnjak; KMF Titograd: Sekulić, Drašković, Ćorović, Vidaković, Adžić, Miličić, Marković, Nikolić, Spasojević, Efović, Obradović, Raičević. Strujelci: Sekulić ag, Femić, Gojačanin, Konatar za Studentski dom, a Efović 2 za Titograd. Žuti karton: Vidaković, Marković, Jovanović, Femić.

Veoma važan trijumf prije svega u borbi za 3. poziciju. Ovoga puta Studenti su bili bolji od Titograda i osvojili zaslužena 3 boda. Dosta borbe vidjeno je u prvom dijelu, a gosti su prvi poveli. Precizan je bio Efović posle uigrane akcije iz prekida. Na drugoj strani briljirao je Sekulić. Drugi dio meča znatno bolja igra Studentskog doma. Sredinom poluvremena jedan lob udarac domaćih, lopta završava na preki, odbija se u golmana gostiju, a od njega u gol za 1-1. Samo par minuta kasnije, igrao se 33. minut, precizan udarac Femića sa nekih 10 metara za potpuni preokret. Ekipa Zorana Milaševića kreće sa džokerom rizikujući mnogo. Ipak minut prije kraja Efović je poravnao na 2-2. I svi su očekivali da će tako i završiti. Ipak, Titograd je nastavio da rizikuje, sa igračem više u polju, što se nije dobro završilo po njih. U samo 30tak sekundi napravili su 2 grešeke koje su domaći iskoristili i upisali nove bodove.

FC Pruška – KMF Bajo Pivljanin 1-5 (0-3)

FC Pruška: Stefanović, Knežević, Mekić, Alić E., Alić K., Suljević, Ćorović, Krgović, Gurešić, Vukićević, Drndar, Sijarić, Kasumović; KMF Bajo Pivljanin: Ćalasan De., Vuletić, Ristić, Šušić, Vuković M., Vuković K., Durutović N., Durutović M.,  Kandić, Ćalasan Da., Osmajić, Radonjić, Maltez, Delić. Strijelci: Sijarić za Prušku, a Durutović N., Vuletić 2, Radonjić i Kandić za Bajo Pivljanin.

Uspjeli su gosti posle 2 vezana poraza da se vrate na pobjednički kolosjek. Brzo je Durutović donio prednost ekipi Baja Pivljanin. Već u 6. minutu posle šuta Vukovića dobro je reagovao i odbijenu loptu poslao u mrežu. Gosti su prednost čuvali sve do kraja prvog dijela kada je Vuletić kaznio igrača više u polju i sa svoje polovine udvostručio prednost. Sjajno veče imao je golman Ćalasan, koji je prosto bio nesavladiv. Kandić je sredinom drugog dijela povećao na 3-0 i čini se riješio pitanje pobjednika. Do kraja za domaće je precizan bio Sijarić, a za goste Radonjić i Vuletić.

KMF Cattraro2019 – FK Ulcinj 2-6 (2-4)

KMF Cattaro2019: Lazarević, Spalević, Pavićević, Spalević, Bjelanović, Babović; FK Ulcinj: Berjašević, Mećokukić, Kurti, Alović, Divanović, Molabećirović, Mugoša, Krumić, Aličković, Sinani, Tafić, Simoviq. Strijelci: Bjelanović i Spalević za Cattaro2019, a Molabećirović 3, Kurti i Krumić 2. Žuti karton: Lazarević, Pavićević, Krumić, Mugoša.

Primorski derbi zasluženo pripao je gostima iz Ulcinja. Ubjedljivo su slavili protiv, opet, 6 igrača Cattara. Istakli su se Molabećirović sa 3 i Krumić sa 2 pogotka.

KMF Brskovo – KMF Gorštak 3-0 (2-0)

KMF Brskovo: Vučetić, Baltić, Ćorić, Radulović, Pandurica, Minić, Vučetić M., Zejak, Bukatović, Zindović; KMF Gorštak: Živković, Popović, Bulatović, Milošević, Rakić, Živković, Čogurić Lu., Čogurić La. Strijelci: Bulatović, Minić, Vučetić M. Žuti karton: Bulatović, Živković.

Ubjedljiva i zaslužena pobjeda ekipe iz Mojkovca koja ih ostavlja u trci za 4. poziciju. Računica je jasna moraju da slave u duelu sa Ulcinjom i da primorci kiksaju još negdje uz trijumf Brskova nad Titogradom u poslednjem meču. Nikako neće biti lako.

Slobodna je bila ekipa Onogošta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.