FC ONOGOŠT-KMF STUDENTSKI DOM 2-1

KMF Onogošt: Ćirković, Koprivica, Lončar, Kosović, Perović, Bečanović A., Karadžić, Vučinić, Bečanović S., Durutović, Vulanović, Marković; KMF Studentski dom: Boljević, Mihaljević, Femić, Čolović, Konatar N., Alavać, Konatar Lj., Koprivica, Vojinović, Klikovac, Drašković. Strijelci: Kosović i Durutović za FC Onogošt, a Čolović za KMF Studentski dom. Žiti karton: Koprivica N., Vučinič. Čolović, Koprivica M.

Veoma dobra futsal predstava viđena je u Nikšiću. Tvrdo, oprezno, borbeno, može se reći prava prvenstvena utakmice đe su nijanse odlučile. Tek u 24. minutu viđen je prvi gol. Srđa Kosović je načeo „studente“. Ipak odgovor je stiga veoma brzo preko Čolovića u 28. minutu. Sve je mirisalo na remi. Da ne bude tako pobrinuo se Miloš Durutović koji je odbijenu loptu proslijedio u mrežu za konačnih 2-1. Čestitke ekipama na prikazanoj borbi i igri.

 

KMF BRSKOVO-FC PRUŠKA 5-2

KMF Brskovo: Vučetić D., Radulović, Pandurica, Minić, Vučetić M., Ćorović, Bulatović, Zejak; FC Pruška: Stefanović, Mekić, Alić E., Gurešić, Alić K., Vukićević, Drndar, Suljević, Ćorović. Strijelci: Bulatović, Ćorović 2, Radulović i Vučetić D. Za KMF Brskovo, a Alić K., i Ćorović za FC Prušku. Žuti kartoni: Minić, Mekić, Alić K.

Mirovale su mreže u prvih 20 minuta iako je bilo izglednih prilika na obje strane. Nekako je utisak da su gosti u ovom dijelu imali više od igre ali se istakao i večeras sjajni Danilo Vučetić. Prvi su poveli Bjelopoljci u 24. minutu preko Alići. Nismo dugo čekali preokret. Za 4 minuta 3 puta su igrači Brskova pogađali u metu. Prvo Bulatović, zatim Ćorović pa Radulović. Smanjio je Irfan Ćorović u 37. minutu na 3-2 i meč uveo u izuzetno neizvjesnu završnicu. Imali su igrači Pruske u 39 minutu i kazneni udarac koji nisu iskoristili, pokušali sa 5 igrača u polju da izjednače, ali su iskusni Mojkovčani to kaznili i pogotcima Ćorovića i golmana Vučeteća sa svoje polovine stavili tačku na utakmicu.

Kratak komentar meča dao nam je po nama junak Danilo Vučetić: „Čestitao bih ekipi na pobjedi, na prikazanoj želji i volji da se posle posle teškog poraza u prvom kolu vratimo na put uspjeha. Očekivano tvrda utakmica dvije ekipe koje se dobro poznaju sa turnira na sjeveru Crne Gore. Čestitke i ekipi Pruške na fer igri. Želim im puno uspjehau nastavku prvenstva“.

 

 

 

KMF GORŠTAK-KMF TITOGRAD 3-5

KMF Gorštak: Živković L., Labović, Bulatović, Vukićević, Milošević, Marković, Živković M., Kljajić, Dukić, Čogurić Lu., Čogurić La. KMF Titograd: Despotović, Miličić, Efović, Adžić, Obradović, Mugoša, Sekulić, Spasojević, Barović, Pejović, Nikolić, Vidaković, Avdić. Strijelci: Živković, Marković, Dukić za KMF Gorštak, a Adžić, Efović, Barović i Obradović 2 za KMF Titograd.

Brzo su gosti otvorili Kolašince pogotcima Adžića i Efovića. Živković  je u 15 minutu smanjio na 1-2. Ipak da ne bude previše neizvjesnosti pobrinuo se barović za 1-3 na poluvremenu. Nastavili su Podgoričani u istom ritmu i u nastavku i sa 2 pogotka Saše Obradovića riješili pitanje pobjednika. Do kraja su domaćini uspjeli da ublaže poraz preko Markovića i Dukića. Zaslužena pobjeda aktuelnog šampiona države.

 

KMF NIKŠIĆ-KMF KATARO2019 9-3

KMF Nikšić: Kovačević R., Kovačević M., Bošković, Agramović, Vuković, Nikolić, Puletić, Mijušković, Lalić, Čolaković, Đedović. KMF Kataro2019: Husar, Jakovljević, Pavićević, Spalević, Lazarević, Đapić. Strijelci: Vuković, Lalić 2, Čolakoić 2, Mijušković 2, Agramović i Pavićević ag za KMF Nikšić, a Jakovljević 2 i Spalević za KMF Kataro2019.

Prava goleada viđena je u Nikšiću. Kotorani su i ovu utakmicu igrali sa malim brojem igrača što im se i osvetilo. Držali su se do finiša prvog poluvremena, reklo bi se dok su imali snage. Posle toga je bilo pitanje koliko će golova primiti od vidno spremnije i motivisanije ekipe iz Nikšića. Na kraju 9-3 za domaćine.

KMF MIRABILE MODA-KMF BAJO PIVLJANIN 1-9

KMF Mirabile moda: Savić, Zarubica, Mijović N., Đurković, Ćipranić, Mijović B., Milić, Pejurić, Nenezić, Drašković. KMF Bajo Pivljanin: Đurković, Ćalasan De., Ćalasan Da., Šušić, Vuković K., Durutović N., Radonjić, Maltez, Osmajić, Ristić Suknović, Durutović M., Vuković M., Delić. Strijelci: Mijović za KMF Mirabile modu, a Ristić, Osmajić, Durutović N.2, Durutović M., Vuković M., Vuković K. Maaltez i Radonjić za KMF Bajo Pivljanin.

Rutinska pobjeda ekipe iz Plužina. Očekivalo se više od domaće ekipe. Malo neizvjesnosti bilo je samo do poluvremena. U drugom gosti su dodali gas stvorili veliki broj prilika. Na kraju ubjedljivih 9-1 za ekipu KMF Bajo Pivljanin.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.