Uspinjača Gimka je objavila raskid ugovora s Andrejom Pandurevićem s kojim smo odradili kratak intervju u kojem nam je objasnio razloge odlaska iz Uspinjače i gdje nastavlja karijeru.

 

Nakon 9 godina provedenih u Osijeku na početku ove sezone ste potpisali za Uspinjaču i s klubom osvojili kup. Vijest o raskidu objavljena na stranici Uspinjače je mnoge, siguran sam, iznenadila. Koji su razlozi odlaska iz Uspinjače?

“Tako je, sa Uspinjačom sam osvojio kup Hrvatske i taj naslov smatram jednim od svojih najvećih uspjeha u dosadašnjoj karijeri. Razlozi mog odlaska iz Uspinjače su manjak minutaže koji se dogodio pred kraj polusezone.”

 

Koji su planovi za budućnost? U čijem dresu će Vas ljubitelji futsala moći gledati u nastavku sezone?

“Planovi za budućnost su završiti fakultetsko obrazovanje koje je pri samom kraju. Futsal zaljubljenici će me moći gledati u dresu mog MNK Osijeka. To je klub u kojem sam se razvio i postao igrač. Osijek je složio jako dobru ekipu i cilj je povratak u prvu ligu. Nadam se da ću pomoći suigračima u onom što su oni započeli u prvom dijelu sezone.”

 

Imate li kakvu poruku za navijače sad već bivšeg kluba?

“Navijačima bivšeg kluba poručujem da u što većem broju dolaze podržati dečke zato što oni to zaslužuju. Ovim putem bih se htio obratiti i bivšim suigračima. Hvala im što su me odlično prihvatili i što sam se osjećao kao da sam dio njih godinama. Također, želim im sreću u daljnjem nastavku prvenstva i vjerujem kako uz rad i odricanje mogu doći do ciljeva koje uprava i trener stave pred njih!”

 

Hvala na pristanku dati intervju i sretno u nastavku sezone!

“Hvala i pozdrav svim čitateljima stranice Futsal Balkan!”

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.