Kako prenosi službena stranica Futsal kluba Crnica Robert-Vinko Pavičić više neće nositi dres kluba iz Šibenika te bi s prvim danima prijelaznog roka koji počinje 18. siječnja trebao i službeno postati igrač AFC Universitasa!

 

Image result for robert vinko pavičić crnica

 

Na klupskoj stranici Crnice piše sljedeće:

“Do rastanka je došlo na Pavičićevu inicijativu nekoliko dana prije utakmice protiv Universitasa kad je igrač izrazio želju za odlaskom baš u Universitas. Iako prijelazni rok započima tek 18.1. i Pavičić je realno mogao nastupiti protiv Universitasa i Uspinjače, Uprava kluba je igraču dala odmah odriješene ruke pri odlasku u novi klub. Uprava kluba se Pavičiću zahvaljuje na doprinosu u dresu Crnice u zadnja četiri mjeseca te mu želimo mnogo sreće u novoj sredini.”

 

28-godišnji Pavičić je futsal karijeru počeo u Trogiru 2011. godine nakon čega prelazi prvo u Okruk Okrug Gornji pa Arenu Split. Potom je imao polugodišnju epizodu u Novom Vremenu iz kojeg se vraća ponovno u Okruk Okrug Gornji. U sezoni 2014./2015. je nastupao za Solin nakon kojeg potpisuje za Olmissum i za kojeg je nastupao 4 sezone i bio jedan od najboljih igrača. U posljednoj sezoni u dresu Olmissuma, u 2. HMNL – Jug je bio najbolji strijelac ekipe s čak 27 pogodaka. Na početku ove sezone je potpisao za Crnicu, ali se u Šibeniku zadržao svega 4 mjeseca te će drugi dio sezone nositi dres Studenata!

 

Pavičića pored dugogodišnjeg iskustva u futsalu krase i brzina, dobra kontrola lopte i motoričnost. U Novom Vremenu, Solinu i ove sezone Crnici je stekao iskustvo igranja u prvoj ligi i sigurno će pomoći Universitasu da se izvuče iz krize u kojoj se nalazi. S dobrim dijelom ekipe Universitasa je dijelio svlačionicu tako da će se lako prilagoditi na ekipu. Prema informacijama s kojima Futsal Balkan raspolaže očekuje se još pojačanja u redovima Studenata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.