Povodom objave na službenim klupskim stranicama Futsal kluba Crnica javili smo se Robertu-Vinku Pavičiću vezano uz vijest o njegovom prelasku u redove AFC Universitasa. Donosimo vam što nam je imao za reći.

 

Pavičić iz Crnice u AFCU!

 

Na klupskoj stranici Crnice su objavili tvoj prelazak u AFCU. Možeš li ukratko prokomentirati ovu vijest?

“Dolazak u AFCU se dogodio nakon poziva trenera AFCU-a. Obavili smo razgovor koji me privukao te nakon kratkog razmišljanja sam prihvatio poziv. S obzirom da sam s velikom količinom igrača već dijelio svlačionicu smatram kako ću se brzo uklopiti. O Crnici mogu samo pričati u superlativima i mogu reći da je to odlično organiziran klub što naposljetku pokazuju i trenutni rezultati. Ispali su jako korektni prilikom rastanka i želim im svu sreću te puno uspjeha u nastavku sezone.”

 

Možeš li nam prokomentirati dosadašnje rezultate AFCU-a? Može li ekipa bolje?

“Kao sto sam već naveo, s velikim brojem igrača sam dijelio svlačionicu, a i ostale jako dobro poznajem tako da smatram da neće biti velikih problema oko uigravanja. Sad slijedi reprezentativna stanka te ćemo dat sve od sebe da se sto bolje uigramo za nastavak sezone. Nadam se da ćemo svi skupa u daljnjem dijelu sezone gledati puno uspješniji AFCU. Nažalost, velik broj ozljeda, a i sreća nije bas pomazila ekipu tako da se nadam da ćemo zajedničkim snagama okrenuti situaciju u našu korist.”

 

Jesi li već počeo treninge s novim suigračima?

“S ekipom sam odradio par treninga i mogu reći da je rad izuzetno kvalitetan i naporan. Trenira se mukotrpno i redovito te vjerujem u bolju budućnost.”

 

Koje su mogućnosti ove momčadi i dokle možete?

“Mogućnosti ove momčadi su jako velike s tim da preduvjet mora biti da smo svi zdravi i spremni. Onda se nikoga ne bojimo. Cilj je izboriti ostanak. Samim time je izboren playoff, a onda ako smo svi zdravi možemo svima pomrsiti račune.”

 

Hvala Pavičiću što je pristao dati intervju i želimo mu sreću u nastavku sezone.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.