U utakmici prvog kola kvalifikacija za….

U prvoj utakmici kvalifikacija za UEFA Futsal Prvenstvo Evrope u Holandiji u Temišvaru između reprezentacija Rumunije i Srbije postignut je rezultat   (2:2).

Najpre su domaći poveli, da bi golovima Rakića i Tomića Srbija preokrenula rezultat na 1:2. Nepažljiv start i golmana Momcilovića koji je do tada imao par zapaženih intervencije i koji je van 6 metara uzrokovao je njegovim možda i prestrogim crvenim kartonom i isključenjem, tako da je na gol stao Vulić,koji je u par navrata odlično intervenisao. Međutim pred kraj poluvremena reprezentacija Rumunije je postigla pogodak za 2:2 na poluvremenu.

U drugom delu meča, Srbija je imala više od igr, napadala je i stvarala šanse, dok su domaći pritisnuti na svom delu terena vrebali šanse za kontru,međutim delovali su nekako nesigurno i bez tačnih pasova, tako da su Srbiji otvarali prostor za šanse. Ređali su se ataci izabranika selektora Ivančića, pogodak je “visio” u vazduhu, međutim i pored mnogobrojnih šansi za reklamiranju Srbije rezultat je ostao onaj S poluvremena, Rumunija-Srbija 2’2. Ostaje žal za propuštenim prilikama i osvojena sva tri boda pred utakmicu u Novom Sadu protiv reprezentacije BiH koja je na programu 03.02.2021.godine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.