Igrač KMF “FON” i reprezentativac Srbije…

Marko Radovanović igrač futsal reprezentacije Srbije, bivši igrač Sparte a sada ubojiti golgeter KMF “FON” iz Beograda nakon zvaničnog treninga a uoči možda i odlučujuće utakmice u grupi 7 protiv MNK “Olmissum” dao je svoja očekivanja pred početak turnira “main round” UEFA Futsal Lige Šampiona.

Očekivanja su velika i smatram da imamo velike šanse da se plasiramo u sledeću fazu LŠ tj. elite round. Atmosfera u ekipi je odlična, dobro treniramo i spremni smo za turnir. Imamo dobru ekipu, spoj mladosti i iskustva, i verujem u sve momke da će dati 100% sebe i pomoći da se ostvari istorijski uspeh kluba. Prvu utakmicu igramo u sredu sa ekipom domaćina Olmisum i ako njih pobedimo imaćemo velike šanse da se plasiramo dalje, jer mislim da su nam oni najveći konkurenti za prvo mesto. Druga utakmica je sa ekipom Lea iz Jermenije, (moj bivši klub). Neugodna ekipa, koja uvek u svojoj ekipi ima par stranaca i već duži niz godina igraju LŠ. Treća je sa Lincom iz Austrije, mislim da smo kvalitetniji tim, ali ne treba nikoga podceniti, nego svaku utakmicu igrati na visokom nivou i dati sve od sebe.

Utakmica imzeđu (domaćina turnira) MNK “Olmissum” i KMF “FON” na programu je u sredu 27.10.2021. godine sa početkom od 20:00H.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.