Aksentijević, Ivanković, Sesar, Babić a na drugoj Gudašić, Božinović, Ivanković, Pless…Derbi Bundeslige u…

Povodom derbija Bundeslige, dosadašnjim rezultatima i budućnosti Stuttgarter Futsal Club 2020 razgovarali smo sa trenerom i team menadžerom Goran Melherom.

U subotu se igra prvi gradski derbi i svi kažu derbi lige u kom u goste Vam dolazi prvak Nemačke TSV Weilimdorf ?
– Da dolazi nam Prvak Njemacke i po meni jedan od glavnih favorita za osvajanje Bundeslige, TSV Weilimdorf kojeg sa klupe predvode legende Hrvatskog futsala a sigurno i šire Nikola Tomićič i Patrik Drndić. Imaju odlične igrače, repezentativca Hrvatske Gudasića, BiH reprezentativca Ivana Ivankovića, Josipa Božinovića  ,4-5 Njemacki reprezentativaca, tako da nas ocekuje pravi futsal spektakt.
Vi ste se pred početak sezone dosta pojačali , da li ste zadovoljni sa pojačanjima ?
– Mi kao klub želimo iz dana u dan da se razvijamo a što se tiče pojačanja, mislim da smo pogodili sa njima, iako smo ih ciljano dovodili. Mislim da i dosadašnji rezultati sve govore.
Nakon 4 kola imate 4 pobede i vodeća ste ekipa u Bundesligi?
– Da jesmo, imamo iz 4 utakmice 4 pobjede. Mi kao ekipa se još dižemo, moje misljenje je da možemo još mnogo da ekipa ima veći potencijal. Malo su nas ozljede poremetile, jer niti jednu utakmicu nismo odigrali kompletni. Od samo pocetka priprema ostali smo bez Knezovića i Kunineca , pa nam se na turniru u Širokom brijegu ozlijedio Sesar. Tako da pred derbi smo oslabljeni. Ali sigurno da ćemo kao i do sada pružati maksimum I polako se podizati I kao klub I kao tim.
Za kraj nam recite poštovani gospodine Gorane, da li ćete po Vašem mišljenju biti bez obzira na novopridosle igrače, hit Bundeslige za ovu godinu ?
– Mi smo po meni već hit Bundeslige, jer kao klub koji postoji samo 2 godine , uspjeli smo da nas svi klubovi respektiraju, da nas stavljaju u favorite prvenstva, a mi imamo samo jedan cilj a to je da iz dana u dan rastemo kao tim i klub kako organizacijski tako i rezultatski.

Derbi meč futsal Bundeslige igra se u subotu 23.10.2021. godine u jednoj od najvećih dvorana Scharreni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.