Futsal reprezentacija Srbije okupiće se danas u Sportskom centru FSS u pred ponovni odlazak u Finsku..Posle trijumfa u prvom meču play-offa za plasman na Svetsko prvenstvo, protiv Finske u Kragujevcu (1:0), tim selektora Gorana Ivančića deli još jedan meč do uspeha, plasmana na FIFA Futsal Svetsko prvenstvo u Litvaniji. Pred reprezentacijom Srbije je još jedan izazov i ponovni odlazak u Finsku, posle odloženog meča zbog bolesti igrača ekipe Finske koji je trebalo da se odigra 10.11.2020..godine.

Reprezentaciju Srbije očekuje revanš meč u Vanti, 09.12.2020.godine.

Futsal reprezentacija Srbije se okuplja kao što smo rekli u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a odlazak u Finsku predviđen je za ponedeljak, 07.12.2020.godine.

Definitivno…. 

Na spisku selektora Gorana Ivančića za ove mečeve nalaze se igrači koji su bili pozvani i za prethodno okupljanje:

-golmani: Nemanja Momčilović (WinterSport, Niš) i Jakov Vulić (Crvena Zvezda, Beograd),

Igrači :-Ninoslav Aleksić i Denis Ramić (Novi Pazar), Davor Popović i Lazar Milosavljević (Crvena Zvezda, Beograd) Strahinja Petrov (Mantova, Italija), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Dragan Tomić i Jovan Lazarević (Hale Goik, Belgija), Stefan Rakić (Mostar SG, BiH), Pavle Pešić, Marko Pršić (FON, Beograd), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), kao i trojica novih:

-golman Miljan Radmanović (Crvena zvezda), igrači Andrej Stojčevski (Crvena zvezda) i Stefan Aleksić (Vranje).

Igrači koji imaju obaveze u inostranim klubovima, Strahinja Petrov, Stefan Rakić i Miloš Stojković priključiće se ekipi naknadno za vikend.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.