Došao je i taj dugo očekivani 01.02.2020.godine, kada u Nišu počinje UEFA Elite Round turnir kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u futsalu koje će se na jesen održati u Litvaniji.

U možda najjačem turniru po sastavu ekipa, tim reprezentacije Srbije pokušaće da ostvari što bolji plasman, pošto prvo mesto donosi direktno učešće u Litvaniji dok će drugoplasirana ekipa pokušati to kroz baraž koji je na programu od 09. i 12.04.2020.godine.

Reprezentacija Srbije otvara turnir danas utakmicom protiv ekipe Ukrajine sa početkom od 16.30 dok drugu utakmicu istog dana od 20.30 igraju Španija i Francuska.

Nedelja 02. februara rezervisana je za mečeve Srbije i Francuske od 16:30, dok u terminu od 20.30 igraju Španija i Ukrajina.

Posle dana pauze u utorak 04. februara, završnog dana turnira slede odlučujuće utakmice trećeg kola, i to od 16.30 igraju Francuska i Ukrajina, a u poslednjem meču na kvalifikacionom turniru sastaće se Srbija i sedmostruki evropski šampion Španija.

Da napomenemo da je u poslednjem trenutku, umesto povređenog Marka Radovanovića člana Slavije iz Praga, u tim uvršten Darko Ristić igrač rumunske Informatike.

Pozivamo sve ljubitelje futsala da dođu i podrže reprezentaciju Srbije ka svom putu za Litvaniji!

Srećno momci i ostavite srce na parketu Čaira!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.