U 5. kolu Prve Lige Makedonije imali smo priliku videti veliki broj golova uspešnih, neizvesne utakmice i napredak timova.

U nastavku prosledite rezultate:

Proekt KMF – KMF Karadaku                      14: 2

KMF Arben Bajrami – KNF Astibo                 5: 2

KMF Crna Reka – Mal Ajax                             3: 2

KMF Železarec – KMF Juventus Serava      5: 3

KMF Veles – KMF Kratovo                           16: 8

KMF Shkupi – KMF Kegi Mobi Veles            3: 0

U timu KMF Proekta u meču sa KMF Karadaku, igrač Darko Rangelov koji se vratio nakon pauze postigao je 4 gola. Ostali strelci su Dimche Andov takođe sa 4, zatim Ivan Krstevski sa 2, Kiril Ivanovski 2, Marjan Kostadinov sa 1 i Martin Todorovski 1.

U meču KMF Astiba sa KMF Arbenom Bajramijem, domaći tim je na poluvremenu imao vodstvo od 2: 1, a onda je Bajrami slavio. Strelci koji su postigli golove su Veseli sa 2 gola, Mijaku 1, Ramadani 1 i Memishi 1.

Utakmica KMF Veles bila je vrlo neizvesna sa KMF Kratovo. Dok je KMF Crna Reka igrao borbenu utakmicu sa KMF Mal Ajax, njihovim konkurentom. KMF Železarec nastavlja dobro pobjedom snažnog KMF Juventus Serava.

Kao i u plasmanom KMF Shkupija u Ligu šampiona sa pobede protiv KMF Blue Magic Dublina – postigli su isti rezultat sa pobedu i danas u domaćem prvenstvu kod domaćina u Velesu. Strelce koje su postigli golove su Arsim Fazliu, Dragan Petrovič i Ferid Agushi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.