Izaberite MVP-a 8. KOLA 1. HMNL!

Za MVP-a 7. kola izabrali ste Marka Kuraju iz dubrovačkog Squarea. Kuraja je dobio 77 posto vaših glasova dok su drugo mjesto podijelili Duško Martinac iz Vrgorca i Kristian Čekol iz Futsal Dinama koji su dobili po 7 posto vaših glasova.

 

Ovaj put vam nudimo naš izbor za MVP-a 8. kola gdje smo izabrali po jednog igrača iz svake od utakmica, a slijede i objašnjenja:

Alumnus Sesvete – Crnica 3:4

Bilo je teško izabrati pojedinca i svaki od trojca iz redova Šibenčana, Miloš Stojković (2 pogotka), Josip Radić (2 pogotka), Juha-Matti Savolainen (20 obrana) zaslužuje titulu MVP-a utakmice, ali kao i u prošlom kolu izdvajamo fantastičnog Finca koji iz kola u kolo pokazuje kako je strašno pojačanje i pun pogodak uprave Crnice te je naš izbor za MVP-a kola.

Novo Vrijeme – Olmissum 2:0

Derbi kola, utakmica između dvije ekipe koje su prije ovog kola bile bodovno izjednačene na vrhu tablice donio je tvrdu utakmicu i malo golova te nam je kao i u prethodnoj utakmici bilo teško izdvojiti jednog igrača, ali je izbor pao na Duju Bajrušovića koji je zabio jedan od dva gola Makarana

AFC Universitas – Uspinjača Gimka 0:0

Teško je reći koliko često se dogodi da jedna futsal utakmica završi rezultatom 0:0, ali i to se dogodilo. Utakmica koja nije pružila mnogo uzbuđenja, a ni golova, kao što je vidljivo iz rezultata iznjedrila je jednu osobu kao MVP-a utakmice, a riječ je o jednom od ponajboljih hrvatskih golmana, Franku Biliću koji je imao 15 obrana.

Vrgorac – Square 4:4

Square je u ovoj utakmici imao vodstva 0:2, 1:3, 2:4, ali uporni Vrgorčani su na kraju izborili vrijedan bod, a definitivno igrač utakmice je Toni Jelavić, igrač Vrgorca koji je zabio gol i imao dvije asistencije te tako dao veliki obol u ovom bodu.

Futsal Dinamo – Split 5:4

Kao i Square protiv Vrgorca i Split je imao tri puta vodstvo, 0:1, 1:2, 2:3, ali su na kraju ostali bez bodova. Uporni Dinamovci su na kraju odnijeli sva tri boda, a kao igrača utakmice izdvajamo igrača pobjedničke momčadi i dvostrukog strijelca, mladog Matea Mužara.

 

U izboru za MVP-a kola možete sudjelovati tako što odete na dio posvećen futsalu u Hrvatskoj i nađete “poddio” Glasanje i tamo možete dati glas svom izboru za MVP-a 8. kola.