Korišćenjem bilo kog dela futsalbalkan.com portala (u nastavku samo futsalbalkan.com ), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem futsalbalkan.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo futsalbalkan.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

 

FutsalBALKAN.com Portal

Obezbedjujemo u dobroj nameri korišćenje sadržaja FutsalBALKAN.com portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje FutsalBALKAN.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

FutsalBALKAN.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

FutsalBALKAN.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje FutsalBALKAN.com portala koristite na vlastitu odgovornost i FutsalBALKAN.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup FutsalBALKAN.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

FutsalBALKAN.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava FutsalBALKAN.com portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (FutsalBALKAN.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je FutsalBALKAN.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice

FutsalBALKAN.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

FutsalBALKAN.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Spoljni saradnici

FutsalBALKAN.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. FutsalBALKAN.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

FutsalBALKAN.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke FutsalBALKAN.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

FutsalBALKAN.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

FutsalBALKAN.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila FutsalBALKAN.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Slanje fotografija na stranicu

Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje ali neće biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, FutsalBALKAN.com  ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu info@futsalbalkan.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

FutsalBALKAN.com ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u svojim ostalim programima.

 

YouTube

FutsalBALKAN.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji FutsalBALKAN.com nema niti može imati uticaja. Samim tim FutsalBALKAN.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

 

Modifikovanje i promene pravila

FutsalBALKAN.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama FutsalBALKAN.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na FutsalBALKAN.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.