Ludnica u 1. kolu novog državnog prvenstva! Ako se ovo nastavi, obećava nam se pravi futsal rokenrol. Neverovatan preokret u Dobrepolju, gde je Bronks posle skoro tri četvrtine meča vodio 3: 0, da bi na kraju domaći izjednačili na krilima Škulja, pa čak i slavili golom Pirnata u poslednjem minutu. Dani Kaljevič je “začinio” povratak trenera Pertiča.

U Ptuju i Rogatcu biće govora o tome ko je pobedio, a ko izgubio u meču. Obnovljeni Ptuj odigrao je odlično, ovoga puta evropski Dobovec bi sa osvojenim bodom mogao biti i više nego zadovoljan novajlija Markić, ali svakako nije zaostajao za svojim inače odličnim sunarodnicima u redovima gostiju.

U Zagorju, utakmici od srčanog udara, gde je domaća ekipa u 35. minutu “živela” na zelenom pogotkom Dolinšeka, štićenici Mileta Simeunovića na kraju su koristili “respiratore” i slavili, a novajlije Mohorič i Đurić već vraćaju investicija. U ovoj utakmici prvi gol novog šampionata postigao je Mezek, ali je srećan što su plodnu sezonu najavili „štenci“ Suban, Vesel i Janež!

U Kobaridu je utakmica počela kasnije nego što se očekivalo zbog problema gostiju na gostovanju. Za goste, treći od dvojice Brazilaca je dva puta pogodio, Gapinho, a Vulikič je pobedio sve pauke evrogolom, sve do Bovca!

Bravo 1.SFL, samo tako nastavi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.