Na terenima Prve i Druge Futsal Lige Srbije večeras je bilo izuzetno zanimljivo. Postignuti su sledeći rezultati.

KMF Novi Pazar – KMF Winter Sport 6:1

Po rečima šefa struke gospodina Marka Gavrilovića u Pendiku je viđen odličan futsal.

Odličan meč za nas. Kontrolisali smo igru većim delom meča, stvorili veliki broj šansi i apsolutno zasluženo pobedili. Pavlović je briljirao na golu Winter sporta, drzao ih rezultatski u meču dugo, sa druge strane i Mirza Hot je u dva tri navrata sjajnim intervencijama sprečio goste iz Niša da ovaj meč učine neizvesnijim. Idemo dalje, slede dva gostovanja, prvo Ekonomcu u Kragujevcu a posle ekipi Zemun Samo pravo u Beogradu.

Strelci:

Novi Pazar: Redžović u 9. minutu, Aleksić u 19. i 38. minutu, Mutavdžić u 32. minutu, Jovanović P. u 33. minutu, Jovanović D. u 38. minutu.

Winter Sport: Ilić u 35. minutu

KMF Ivanjica – KMF SAS 7:0 (5:0)

U fer i korektnoj utakmici KMF Ivanjica je sasvim zasluženo savladala ekipu SAS-a iz Zrenjanina 7:0. Početak meča nije nagoveštavao takav ishod ali dva pogotka Maričića i Lišanina u devetom minutu prelomiili su meč. Do kraja poluvremena u strelce su se upisali ponovo Lišanin u 11. minutu, Vukašinović u 14. minutu i Jovanović u 16. minutu. Gosti iz Zrenjanina su u nastavku pokušali da smanje rezultat promašili nekoliko šansi da bi Nikolić u 22. minutu povećao na 6:0, konačan rezultat postavio je odlični Vukasinović u 31. minutu. Ponašanje svih aktera utakmice bilo je sportski i korektno, da su zahvaljujući njima ovo veče sudije izvrsno obavile posao.

                                                                                                                                                 informativna služba KMF Ivanjica

KMF Smederevo – KMF Tisa 9:10 (6:4)

Posle vođstva na poluvremenu od 6:4 za domaćina usledio je u drugom poluvremenu preokret tako da je KMF Tisa osvojila Smederevsku tvrđavu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.