Trener KMF “RB” Valjevo, gospodin Rade Begović prokomentarisao je trenutnu situaciju koja je snašla ceo svet a nije mimoišla ni naš region…

Veliki pozdrav za čitaoce Futsal Balkana i ljubitelje futsala. Sve nas je iznenadila ova situacija sa Korona virusom, za koji smatram da je veoma ozbiljan i opasan! Valjevo je jedno od najvećih žarišta, pa čak su ga u jednom momentu nazivali i Srpski Vuhan. Iskreno se nadam da će ovo sve brzo da prođe i da možemo ponovo da treniramo i igramo futsal kao ranije.
Što se tiče prvenstva mislim da je mnogo teško pokrenuti odjednom takmicarsku sezonu. Iako je pokrenemo, mnogo će biti teški uslovi za igranje na visokim temperaturama u halama sportova, zatim treba da mislimo na zdravlje naših igrača i to da nam bude prioritet, da ih sačuvamo od povreda! Kada prođe pandemija, igračima trebaju pripreme i ponovni lekarski pregledi da bi nastavili prvenstvo. Ja verujem da će Savez doneti pravu odluku o nastavku sezone.


U Drugoj Futsal Ligi Srbije su sigurno Ivanjica i Konjarnik obeležili prvenstvo, a najbolji igrač za mene je Guberinić iz KMF “Tisa”. O razočarenjima ne bi da komentarišem, ima ih dosta, među njima smo sasvim sigurno i mi!

Ovom prilikom želim da čestitam praznik svim vernicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru sa željom da ova situacija što pre prođe i da se ponovo vratimo normalnom načinu života a naravno i našem omiljenom sportu, futsalu.

Hristos vaskrse!
Još jednom veliki sportski pozdrav iz Valjeva i ostanite kod kuće!

Sa Banjice stiže glas…

Iz Vranja stiže podrška!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.