Iz uprave KMF” Crvena Zvezda” obavešteni smo da su otklonjene sve papirološke nedoumice i da od prvog dana prelaznog roka u klub stižu pojačanja koja bi zaokružila sastav tima koji je u zamisli stručnog štaba.

Novi članovi kluba postaju golman Jakov Jadža Vulić dosadašnji član ekipe Nove Pazove, Andreja Stojčevski levonoga radilica, dosadašnji igrač KMF Ekonomca i Lazar Marinković koji bi ravnopravno konkurisao za mesto u timu na poziciji pivota, takođe dosadašnji igrač KMF Ekonomca. Možete pogledati njihove izjave povodom prelaska u KMF ,,Crvena Zvezda”:

Lazar Marinković KMF ,,Ekonomac”:

Pre svega velika je čast biti u ovakvom klubu, trenirati sa ovakvim igracima i raditi sa ovakvim trenerima.

Drago mi je što ću biti sa njima i učestvovati u borbama za titule.

Oni su imali u prethodnoj polusezoni sjajne rezultate i nadam se da ću im pružiti odgovarajuću pomoć da tako bude do kraja sezone ako ne i bolje. Ekonomcu zelim da se zahvalim na svemu i zelim im puno sreće do kraja sezone!!

 

Andreja Stojčevski KMF „Ekonomac”:

Drago mi je što sam postao deo Crvene Zvezde. Moje ambicije i ambicije kluba su se poklopile i ostvarili smo dogovor. Pridružio sam se sjajnoj ekipi i uveren sam da ćemo nastaviti da pružamo ono što se od nas i očekuje. Dolazak u Zvezdu je bio san od malih nogu, znam kako je osvojiti duplu krunu i učiniću sve da dam doprinos ekipi. Mom bivšem klubu Ekonomcu ze zahvaljujem na svemu što je učinio za mene tokom moje karijere u njemu i želim im uspeha u daljem nastavku takmičenja u Prvoj Futsal Ligi Srbije.

 

Futsal Balkan želi puno uspeha u karijeri novim igračima KMF “CRVENA ZVEZDA” kao i da opravdaju poverenje koje im je stručni štab jesenjeg prvaka Prve Futsal Lige Srbije ukazao.

Srećno!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.