Derbi 6.kola Prve Futsal Lige između KMF “FON” Beograd-KMF “Crvena Zvezda” Beograd , odigraće se 02.11.2019. godine sa početkom u 21:00 časova u SC Šumice u Beogradu.

Prenosimo očekivanja šefova struke oba tima:

Trener KMF “FON” Beograd gospodin Borko Surudžić:

Naša očekivanja protiv Zvezde kao i za svaku utakmicu do sad, je pobeda i nova 3 boda. Zvezda ima ekipu sačinjenu od par odličnih individualaca. Imaju iskusnog trenera. I dobru organizaciju. Mi ćemo se postarati da ih ugostimo. Odigramo najbolje što možemo. Ovog puta bez Stankovića, Krasnića i Ristanovića. Koji neće biti deo ekipe. Očekujem da će utakmica biti neizvesna do kraja. I da će publika uživati i imati šta da vidi.

 

Trener KMF “Crvena Zvezda” gospodin Miloš Alilović ističe sledeće:

Naravno. Fon je odlična ekipa, poslednjih sezona stalno u vrhu Srpskog futsala. Ove sezone su takodje dobro startovali i sigurno sa velikim ambicijama dočekuju predstojeću utakmicu sa C. Zvezdom. S obzirom da je ovo duel dve prvoplasirane ekipe prvenstva i mali gradski derbi, voleo bih da Šumice budu pune i da ljubitelji futsala uživaju u dobroj i fer igri obe ekipe. Što se tiče Crvene Zvezde, svi igrači su mi na raspolaganju i spremni za derbi. Trenutno smo vodeća ekipa u šampionatu, potrudićemo se da tako i ostane posle utakmice. Motiva ima na pretek i na jednoj i na drugoj strani, puno bivših i sadašnjih reprezentativaca na obe strane obećava da će se na parketu voditi žestoka bitka. Voleo bih da Šumice bude puno, da sve bude fer i sportski i da publika uživa u majstorijama trenutno dve najbolje ekipe u prvenstvu! Ispravka na kraju: Nadam se da će hala Šumice biti puna i da će publika uživati u majstorijama trenutno dve najbolje ekipe u prvenstvu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.