Utorak 2. april rezervisan je za polufinalne mečeve Kupa Srbije.

Među četiri najbolja tima plasirali su se branilac trofeja Ekonomac, Novi Pazar, Nova Pazova i Jastrebac, a u polufinalu će se sastati:

Utorak 2. april 18:30, hala ‘Pendik’, Novi Pazar:

Novi Pazar – Ekonomac

Utorak 2. april 20:00, hala OŠ ‘Sveti Sava’, Nova Pazova:

Nova Pazova – Jastrebac

Uloge favorita sa sobom nose Ekonomac i Nova Pazova, ali daleko od toga da će lako stići do pobeda. Zanimljivo je to da će i Novi Pazar i Ekonomac, kao i Nova Pazova i Jastrebac, odigrati dva vezana meča na istom mestu. Nova Pazova i Jastrebac odmerili su snage u prvenstvenom duelu u vikendu iza nas i domaćin je posle preokreta stigao do tri boda, dok su iz Jastrepca protestvovali na suđenje tandema Papišta – Graovac smatrajući da su oštećeni nekim odlukama (pre svih crveni karton Radojičiću). Da li će Jastrebac u Kupu uspeti da stigne do trijumfa ili će Nova Pazova upisati još jedan trijumf ostaje da se vidi. Na meču prvog dela šampionata prvoligaškog karavana odigranom u Blacu takođe je slavila Nova Pazova i to rezultatom 0:3. Direktan prenos ove utakmice možete pratiti na sledećem linku:

Novi Pazar i Ekonomac odigraće prvi od dva vezana derbija u dvorani ‘Pendik’. Uloga apsolutnog favorita ide Ekonomcu koji će pokušati da odbrani trofej osvojen prošle sezone, ali Kragujevčani će morati dobro da se oznoje kako bi ostvarili trijumf protiv motivisanog domaćina. Publika u ‘Pendiku’ imaće prilike da uživa u najboljim futsal igračima prvoligaškog karavana, a direktan prenos ove utakmice obezbedile su kolege sa portala Ip Sportmedia i možete ga pratiti na sledećem linku:

Novi Pazar – Ekonomac direktan prenos utakmice

Titulu osvojenu prošle godine brani Ekonomac, a ko će ove sezone stići do velikog finala znaćemo u utorak uveče!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.