Sopot poklekao pred  Konjarnikom!!!

Iznosimo viđenje utakmice u Sopotu od strane trenera Zorana Žigića popularnog Mikija:

U pravoj “Brazilskoj” atmosferi, utakmici punoj naboja i trenerskog nadmudrivanja, naš tim KMF “Konjarnik” je slavio u Sopotu protiv KMF”Sopot”. Nošeni podrškom preko 150 ljubitelja kluba, igrači Konjarnika su protiv odlične ekipe KMF Sopot, za Beograd odneli sva tri boda.

Po rečima trenera Zorana Žigića popularnog Mikija, igrači su ispoštovali svaki dogovor iz svlačionice, odigrali čvrsto i borbeno, taktički potkovano i pozitivan rezultat je morao doći.

Poveli su domaći igrači u 7.minutu pogotkom Mijailović Nikole, da bi  posle velike i neizvesne borbe, Konjarnik preko Ranković Velimira u 18.minutu izjednačio na 1:1 za odlazak na poluvreme.

U nastavku susreta viđena je još zanimljivija utakmica. U 25.minutu gosti su na oduševljenje svojih simpatizera, pogotkom Kokotović Stevana poveli i uspeli disciplinovanom igrom da rezultat sačuvaju do kraja.

Za domaćina samo reči hvale, odlična ekipa, uz organizaciju na visokom nivou. Ovom pobedom ekipa Konjarnika je prvi put ove sezone vezala dve pobede i okreće se utakmici Futsal Kupa na teritoriji Beograda protiv KMF “Intelektualac” koja je na programu u četvrtak.

Sportski pozdrav!!!

(izor facebook stranice КМФ ,,Коњарник”)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.