Strahinja Petrov, reprezentativac Srbije u futsalu, igrač KMF “Crvena Zvezda” i najbolji igrač nedavno završenog 5. Svetskog Univerzitetskog šampionata u Puli i Jakov Jadža Vulić, golman KMF”Nova Pazova” i futsal reprezentacije Srbije, ujedno i najveća prepreka Petrovu, dali su svoja očekivanja uoči predstojeće utakmice.

Strahinja Petrov KMF “Crvena Zvezda”:

Iskreno, trenutno stanje na tabeli ne pokazuje njihov pravi kvalitet, pošto utakmice koje su gubili, su većinom gubili u poslednjim sekundama i niko ih nije nadigrao. Moramo biti obazrivi i ne smemo ih potceniti. Naravno da očekujem pobedu i 3 boda i da završimo prvu polusezonu sa maksimanim brojem bodova, ali opet ponavljam, treba imati poštovanja prema Pazovi i odigrati maksimalno koncentrisano.

Sportski pozdrav!!!

Jakov Jadža Vulić golman KMF “Nova Pazova” :

Pre svega pozdrav svim citaocima futsal balkana! 🖐

Duel između crveno belih i nas je meč prvoplasiranog i poslednjeplasiranog tima na tabeli. Samim tim, podrazumeva se da je Crvena Zvezda u svojoj hali apsolutni favorit. Naravno potrudicemo se i daćemo sve od sebe da im pomrsimo račune, ono što nama mozda ide na ruku je što takvu utakmicu mozemo da igramo apsolutno rasterećeno i ako su nama bodovi preko potrebni. Biće veoma teško, pretiče nam opasnost sa svih strana. Smatram da neće doci do opuštanja ni u njihovim redovima jer sigurno poštuju kvalitet mojih saigrača, pošto sepoznajemo jako dobro.

Utakmica KMF “Crvena Zvezda” – KMF “Nova Pazova” igra se 22.11.2019.godine sa početkom od

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.