Kao što smo ranije objavili, jedan od najboljih futsalera na ovim prostorima, Nikola Rnić Rna će od ove sezone nositi dres KMF “Novi Sad”

Vest koja je uzburkala region da će popularni Rna napustiti redove prvoligaša KMF “Crvena Zvezda” i preći u Novi Sad odjeknula je kao bomba obzirom da se radi o KMF koji se takmiči u 3.Futsal Ligi Vojvodine. Nikola Rnić je jedan od retkih igrača kojima nije bila prepreka da sa velikog fudbala pređu na futsal i obrnuto i da sa uspehom igraju i jedno i drugo. Naravno, sportskoj javnosti Rna je poznatiji kao futsaler iako je možda više vremena proveo na velikom fudbalu nego na malom (ne računajući turnire bez kojih se nije moglo). Kao fudbaler igrao je od 2002.godine do 2007.godine, zatim nepune dve godine do 2009.-te je nastupao za KMF “Ekonomac” da bi do 2015. godine ponovo zaigrao veliki fudbal u FK “čukarički” i napokon posle igranja u FK”Radnik” iz Surdulice na radost velikog broja ljubitelja futsala, prešao u KMF”Ekonomac” gde je redom osvajao titule. Sezone 2019/2020 godine prelazi u novoosnovani KMF”Crvena Zvezda” sa kojom posle prekida sezone usled epidemije virusom Covid-19 osvaja šampionsku titulu.

Evo šta je za Futsal Balkan izjavio Nikola Rnić povodom prelaska u KMF”Novi Sad”:

Prihvatio sam i pored nekoliko klubova, ponudu mladog i ambicioznog kluba KMF “Novi Sad”. Obzirom da poznavajući ljude koji vode klub, mišljenja sam i duboko sam uveren da će isti zasigurno napraviti jednu lepu sportsku futsal priču. Ja ću se svojski potruditi da pomognem igračima, pre svega mlađim i to nekim svojim iskustvom, znanjem i nadam se igrom na parketu, koliko god da je to moguće u ovim godinama😉.

Sportski pozdrav za sve ljubitelje futsala od Nikole Rnića!

Sve o novom klubu Nikole Rnića KMF”Novi Sad” možete pročitati na sledećem linku:

http://www.futsalbalkan.com/srbija/novom-sadu-novom-sadu/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.