Novi član Druge Futsal Lige Srbije, ekipa KMF “Forum” iz Vršca se već uveliko sprema za takmičenje u saveznom rangu, koje je izborio posle dvomeča protiv KMF “Leteći Holandjanin” gde je u drugoj utakmici preokretom došao do višeg ranga takmičenja. Prenosimo vam reći gospodina Nenada Neše Varađana trenera Foruma.

Najpre sportski pozdrav iz Vršca za Futsal Balkan i sve ljubitelje futsala!
Takmičarsku sezonu 2019/2020 priveli smo  kraju kao što znate u uzbudljivoj završnici protiv KMF “Leteći Holandjanin” i izborili u dva međusobna susreta, plasman u Drugu Futsal Ligu Srbije.

KMF “Forum” je počeo uveliko pripreme i vredno radi već pune tri nedelje. Naša ekipa je podmlađena i vredno radi na sticanju snage kao i taktičkih zamisli pod dirigenskom palicom struke. Za sada u naš klub su stigli, pouzdani čuvar mreže povratnik iz Informatike Temišvar Morariju Euđen popularni Đenu, zatim Denis Inajetović doskorašnji igrač prvoligaša KMF “Zemun Samo Pravo”, dok su prvom timu priključena tri mlada igrača sa velikog fudbala, Igor Vlahović, Matija Trenkovski i Uroš Mišović koji se neočekivano brzo prilagođavaju magičnoj igri na petoparcu. U narednom periodu očekujemo još pojačanja koja bi nam donela veliku prevagu na parketu.

Po dolasku planiranih pojačanja u narednih nekoliko dana počećemo i  sa pripremnim utakmicama. Formu ćemo tempirati za sam početak prvenstva i sve naše misli smo predodredili ka prvom kolu i utakmici protiv izvanredne ekipe KMF “Paleža” iz Obrenovca.

Futsal Balkan se zahvaljuje gospodinu Varađanu i želimo njemu i ekipi KMF “Forum” uspešan rad u daljem pripremnom periodu kao i u takmičarskoj sezoni 2020 /2021 godine.

http://www.futsalbalkan.com/srbija/kmf-forum-iz-vrsca-drugoligas-kao-najbolji-vojvodini/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.