Za vikend je bilo aktivno u Trećim ligama širom Srbije!

U derbiju na Zapadu Partenon je nastavio pobednički niz na gostovanju Loznici 5:4.

Leskovac je bio ubedljiv 7:0, protiv Prokuplja i zadržao 100% učinak.

Magija Nikole Stanojevića👏👏👏

U Vojvodini Leteći Holanđanin prvi posle 4.kola iako ovog vikenda nije bio aktivan u grupi Zapad.

U grupi Istok Forum 100% pobedom protiv Dinama iz Panceva 9:6.

U Beogradu Palež je bio ubedljiv protiv Oftal- C 11:4, dok su Ekonomist i Intelektualac podelili bodove 1:1.

Derbi kola ipak je bio susret FK Bjankoneri futsal i Studenta, gde je glavni favorit za plasman u drugu ligu uz mnogo sreće osvojio tri boda.

Studenti koji su bili apsolutni favorit, naleteli su na tvrd orah, mnogo tvrdji nego što bi bilo ko u futsal svetu pomislio.

Ekipa Bjankonera je pokazala pravi šampionski mentalitet, sportski duh i želju za nadigravanjem.

Student je poveo golom Ćurčića iz uigrane akcije posle auta, domaćin se trgao i stvorio tri izgledne šanse ali nije uspeo da izjednači, sto su gosti kaznili sa dve kontre i poveli sa 3:0, autogolom domaćina i golom Simčevića.

Kada se očekivala lagana utakmica za goste, i rutinska pobeda, domaćin je dodao gas počeo da igra na ivici svojih mogućnosti što mu se isplatilo u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je Perišić smanjio golom iz KU sa 10 metara.

Domaćin je u drugom poluvremenu nastavio gde je stao i konstantno opsedao gol Studenta, što je donelo smanjenje na 2:3, i potpuni povratak u utakmicu, Starčević je kao brzi voz protutnjao po levoj strani odbrane Studenta i neodbranjenim udarcem doneo veliku radost Bjankonerima i neizvesnost do samog kraja.

Posle tog gola na terenu je postojao samo jedan tim, domaćin je opsedao gol Studenta, a samo manjak sreće, loša realizacija i fenomenalni golman Sokić doneli su Studentu vredna tri  boda, dok domaćinu ostaje žal za izgubljenim bodovima.

Konačan rezultat 4:2, postavio je Radojčić, na praznu mrežu kada je domaćin krenuo na sve ili ništa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.