U okviru 8.kola Prve Futsal Lige Srbije očekuju nas pet izuzetno zanimljivih mečeva koji mogu doneti rasplet na tabeli pred zimsku pauzu….

Prvoplasirani Novi Pazar dočekuje ekipu Winter Sporta koja je prethodno u zaostaloj utakmici 6.kola izgubila važne bodove u Vranju. U ovu utakmicu ekipa Novog Pazara ulazi oslabljena bez kažnjenog Ninoslava Aleksića i nažalost zbog teže povrede na duže vreme odsutnog važnog šrafa u ekipi Veroljuba Vukadinovića-Tatabe, koji se povredio na utakmici protiv KMF Ekonomac u Kragujevcu….

Vranjance koji su ove jeseni bukvalno iskočili iznad svih očekivanja svojom igrom, borbenosću i timskim duhom, očekuje težak zadatak protiv, moramo reći na papiru i igračkom sastavu favorita u meču, ekipe KMF FON u Beogradu. FON da podsetimo ima ima 6 bodova zaostatka za Vranjem ali i dve zaostale utakmice protiv Ekonomca i Crvene Zvezde proteklog vikenda, tako da svežiji ulaze u susret, za razliku od Vranja koje je kao što je spomenuto, u sredu odigralo zaostalu utakmicu….

Crvena Zvezda posle pauze u prošlom kolu, dočekuje ekipu KMF Kalča iz Niša koja je prošlo kolo kao domaćin savladala ekipu KMF Konjarnik. Crvena Zvezda zaostaje za ekipom Kalče 2 boda i ima utakmicu manje…

U Novoj Pazovi, istoimeni klub posle neodigrane utakmice protiv Winter Sporta, dočekuje ekipu KMF Zemun Samo Pravo koja u prošlom kolu i pored vođstva na poluvremenu od 1:0 protiv Vranja, nije izdržala pritisak vranjanaca i na kraju je prepustila sva tri boda gostima. Sudar dve ekipe, sa jedne strane spoj iskustva sa druge mladosti, koje su bodovno izjednačene ali ekipa iz Nove Pazove ima utakmicu manje….

Kopljanici sa Konjarnika priliku da se iskupe za poraz u Nišu potražiće protiv dugogodišnjeg futsal vladara na ovim prostorima, ekipu KMF Ekonomac iz Kragujevca, koji će ovaj put biti oslabljeni za suspendovanog najiskusnijeg igrača i strelca na meču protiv ekipe Novog Pazara, Predraga Rajića…

21.11.2020 18:30 Beograd KMF FON – KMF VRANJE
22.11.2020 19:00 Nova Pazova KMF NOVA PAZOVA – KMF ZEMUN SAMO PRAVO
22.11.2020 18:00 Novi Pazar KMF NOVI PAZAR – KMF WINTER SPORT
20.11.2020 18:30 Beograd KMF KONJARNIK – KMF EKONOMAC
21.11.2020 16:00 Novi Beograd KMF CRVENA ZVEZDA – KMF KALČA

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.