U okviru 12.kola Prve Futsal Lige Srbije između KMF “FON” i KMF “Vranje”, prenosimo očekivanja iz oba tabora:

Gospodin Davor Tasić KMF “Vranje” :

Apsolutni favorit je ekipa Fon-a u subotnjem meču. Međutim, mislim da nemamo razloga da odemo u glavni grad kako bi samo odradili tu utakmicu i omogućili domacinu lakši trening. Naprotiv, spremamo se za svaku utakmicu kao da nam je odlučujuća, jer mi još uvek nismo obezbedili opstanak a glavni cilj ove sezone nam je play-off!!!
Poštujemo domaćina pošto su iz godine u godinu sve jači i dobro vođeni, klub svima za primer!
Za nas je i nerešen ishod povoljan, svaki dodat bod na konto, nas ostavlja u trci za što bolju poziciju na kraju prvenstva…
Sportski pozdrav od Davora iz Vranja!💛💙

 

Gospodin Đorđe Pantelić, šef struke ekipe FON – a:

Nakon dve pobede na gostovanjima u Zemunu i Nišu, očekuje nas veoma važna utakmica na domaćem terenu protiv ekipe Vranja. Igramo protiv tima koji je veoma uigran, jer godinama unazad nastupaju sa manje-više istim sastavom. Jedna iskusna ekipa pojačana igračima iz Makedonije. Njihov nerešen rezultat protiv Novog Pazara upozorava nas da neće biti lako osvojiti bodove. Iskustvo Stojanovića, Nikolića, Tasića i Krsteskog uz brzonoge Trajkovića i Janjića su njihovi glavni aduti.

Sa druge strane, mi smo u dobrom rezultatskom momentu. Uhvatili smo priključak u borbi za drugo mesto sa Winter Sportom i Novim Pazarom. Pojačali smo se adekvatno u prelaznom roku sa Pavlovićem i Mihićem i oformili grupu od 10-ak igrača koji ravnomerno dele minutažu i ravnopravno konkurišu za mesto na terenu. Širina igračkog kadra je sada naš glavni adut.

Uz sve to momci dobro i vredno rade na treninzima, primetna je dobra atmosfera i energija. Kada se od povreda oporave Borisavljević i Krasnić bićemo na slatkim mukama ko će na teren. To je zapravo u ovom momentu i najveća vrednost našeg tima. Za plej-of, koji smo praktično već obezbedili, imaćemo na raspolaganju 3 ravnopravne postave koje će moći da odgovore zahtevima na terenu. U svakom slučaju, idemo korak po korak, kako bismo do završetka regularnog dela prvenstva zauzeli što bolju startnu poziciju. Glavne konkurente u ovom delu prvenstva dočekujemo u Šumicama, pa se nadamo da bismo eventualno mogli i do drugog mesta pred doigravanje. Vreme će pokazati da li su naše ambicije zaista realne.

Na kraju, moram da napomenem planski rad uprave FON-a, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Djokovićem. Organizacija kluba je odlična u svakom pogledu. Mnogi organizacioni detalji anticipiraju se i po nekoliko meseci unapred i zaista je prava satisfakcija i zadovoljstvo biti angažovan u ovakvom klubu. SPORTSKI POZDRAV!!!

Utakmica između KMF “FON” i KMF “Vranje” je na programu u subotu 22.02 2020.godine sa početkom u 21:00 časova u SRC Šumice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.