Uoči utakmice KMF SAS ” Zrenjanin” i KMF” Smederevo ” iz Smedereva, prenosimo očekivanja iz oba tabora!!!

Gospodin Simo Batinica šef struke KMF” SAS “:

Teška i neizvesna utakmica nas čeka. Ekipa iz Smedereva je naš stari znalac. Ko bude imao veću želju izaćiće kao pobednik iz ovog susreta.

Obe ekipe su u nezavidnom položaju. Liga je “luda” i nepredvidiva. Svako svakog pobeđuje ali nadamo se dobrom rezultatu i da su nas naši maleri prošli.

Gospodin Goran Lazić KMF “Smederevo” :

Liga nikad zanimljivija i neizvesnija. Dobar futsal se igra, što pokazuje i prisustvo velikog broja gledalaca u dvoranama. Svako svakog može da pobedi i nigde nema lakih bodova. Nezapamćeno do sada je da u prvih devet kola nije bilo neresenog rezultata odnosno da su prva dva nerešena rezultata viđena tek u 10.kolu u Smederevu i Bečeju. Pun pogodak ovakvog sistema takmicenja u Drugoj Futsal Ligi i vidno poboljšanje u odnosu na predhodne sezone što dugujemo našem koordinatoru Bojanu Pavićeviću.
Što se tiče našeg gostovanja u Zrenjaninu, smatram da je ovo derbi ovog kola iako trenutno stanje na tabeli tako ne pokazuje. Blagu prednost i ulogu favorita dajem gospodinu Batinici i njegovoj ekipi i uz veliko poštovanje, probaćemo na terenu da damo maksimum i vratimo se u Smederevo sa povoljnim rezultatom.

Sportski pozdrav iz KMF “Smederevo”!!

Utakmica KMF”SAS”-KMF “Smederevo” igra se u Kristalnoj Dvorani u Zrenjaninu u petak 22.11.2019.godine sa početkom u 19:30 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.